- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
laceszgamer #68 üzenetére
Igen nem minimumra gondoltam, hanem az élsimítás nélkül elérhető maximális beállításokra. A kisebbik gépemben nekem is csak az integrált Vega 11 van, az is elvisz mai játékokat low-medium beállításokkal alacsony felbontáson, csak hát az tökre nem az az élmény mint 1440p-ben fullon tolni valami, 60+ fps-el.
"Hát nem tudok olyan játékot ami pl egy 1060 esetében panaszkodna a 3GB miatt, vagy lehet csak én nem hallottam ilyesmiről."
Akkor próbáld ki a GTA 5-öt, az nagyjából zabálja a vramot. Persze ha csontra van butítva, akkor nyilván nem.
RAM-témához még: A Division és a Battlefield 1 és képesek megenni 10-11GB ramot önmagukban, úgy hogy alig fut mellettük valami. Persze egy olyan rendszerben ahol a proci meg a vga is gyenge nem a ram lesz a legnagyobb bottleneck.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Végre ismét láthatjuk mozgás közben a CD Projekt RED játékát, azonban a megjelenés napját egyelőre még nem ismerjük.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Óra topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest