- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Bal0924 #1831 üzenetére
én ezer éve nem használtam, de ahogy emlékszem ezen a részen érdemes keresgélni [link]
A videogyorsítás vagy a codec választás körül szoktak a gondok lenni, ha a progiban lévő megjelenítés döcög, de amúgy meg a feltével mással lejátszható.A tévénéző progik eléggé retrók, nem feltétlen követték a windows fejlődését és lehet hasonló, régi renderer megoldást választanak alapból.
Esetleg a lav filtersből is lehet újabb verzió [link] , nem tudom hány évvel ezelőttit telepít a dvbviewer. ja az úgy látom a friss verzió.Pontosan melyik windows verzió van neked? 11 -esből már 24h2 vagy korábbi?
Ha régebbi gép és friss win kiadás, nézd meg az eszközkezelőben, hogy a videokártyához jó driver van-e fenn, nem cserélte e le valami basic display adapterre vagy hasonló. Nem minden kártya kompatibilis a legújabb 11 kiadással. Lehet elkavarta a hardveres gyorsítást a video codecnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest