- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én értem hogy mit akar, és szerintem igaza van.
Ha a technológiai haladásra messiásként tekintünk, és kritika nélkül beszopunk mindent akkor annak csúnya vége is lehet. Mert biztos van jó oldala is a facebooknak, de azért a célzott csoportok mozgosításával csak meg tudta nyerni a brexites szavazást, és trumpot is székbe segítette, ugyanígy tök szuperek az új nvidia rtx vga-k, de mit érsz vele ha már államilag , és nagy cégek, meg befektetési alapok által támogatott bányászfarmok felvásárolják az egészet a gyárkapuba. ( Mert a hatalom és a profit ugye minden és mindenki felett áll ) Persze megveheted ötszörös áron a scalperektől. És itt érünk oda hogy a kolléga úgy gondolja hogy neki nem ér sokat a ddr5-öt ha az mondjuk olyan szerverekbe kerül amiken épp a tik-tok vagy valami épp aktuális trendi akármi rohasztja a fiatalság agyát.
De messzire vezet ez egész, és abban igazad van hogy szorosan mégse kapcsolódik a cikkhez
( Szóval nyugodtan törölhető ez a komment is, és bocs ezért a sok felesleges betűért.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)