- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
Új hozzászólás Aktív témák
-
depmod
aktív tag
A sigma chipek szerintem manapság közel sem annyira jók, mint voltak anno adott környezetben. Nekem 2 sigmásom is volt, de sztenderd probléma volt a hangokkal, néha a formátumkezeléssel. Érdekes módon 2 másik realtekes ketyerém bőven vitte a dts hangokat, satöbbiket, de kifeküdtek a killa sample-nél pl. De őszintén, utóbbival bitráta szintjén életben alig találkozni, viszont mással igen, ezekre anno tökéletesen elég volt a realtek 1073-as is. És olcsóbb.
Ez a 85e ft rengeteg pénz, és őszintén megmondom, a lejátszót képességeitől sem voltam elájulva, beragadt pár tesztmozinál, ez mutatja, hogy valamiért azért nem százas. Ez nem a Dune hibája, a chip nem az igazi, de a dune tette bele, szóval őket is érheti kritika.
A GUI nem érdekle, aplusz szolgáltatások sem, mediaplayer legyen médialejátszó, de ha ennyiért abban nem tökéletes, akkor az szerintem hasalás.
-
Ejelhar
senior tag
Utánlövés:
az új Dune-k használhatóak és jól átgondolt és kidolgozott kezelőfelülettel rendelkeznek. Azoban igaz ez a régi modellekre is, sőt, újítást én nem látok.
Azért ajánlhatóak az új modellek, mert rendelkeznek a régebbi készülékek kezelőfelületével és átgondolt lejátszási funkcióival. Amik tényleg minőséget jelentenek, ezt érdemes megfizetni szvsz.Azonban a régebbi modellek egyértelműen jobbak, nem látok érvet amellett, hogy -a 3D-t leszámítva- az újabb fejlesztésű készüléket vegyen bárki. Szerintem a régiek egyszerűen agyonverik a konkurencia nagy részét, illetve az újabb Dune cumókat is.
-
zeg
őstag
Kiforgatod a szavaim.
Emlékszel még a nagy mp3 lejátszó korszakra, arra, hogy akkoriban mekkora márkák voltak a köztudatban? Az Infopatika oldal több tucat féle mp3 lejászóira és a hatalmas forgalmára? Most meg a nagy vegetálás van, ami pár éve még ismerősen csengett név volt, az újabb felhasználók még csak nem is hallottak róla, vagy megoldják egy jobbféle pl. HTC mobillal. Természetesen van igény a külön profi cuccokra(szerinted miért figyel itt mellettem a Luxman erősítőm?
), de nem biztos hogy ez a hosszabb távon járható, komoly anyagi és ismeretségi fellendülést hozó út. A Dune most még megteheti hogy okosított lejátszót tegyen le az asztalra, a bukdácsoló droidos bétaváltozatokat lenyomva. Ehelyett vásárolt egy pár centtel drágább chipsetet, szép menüt csinált, meg egy pár száz magyar forintból kisiparos munkával is összehozható előlapot. Nem biztos hogy a piac évekig fogja várni a semmittevést. (Hacsak nem aprócska hifi manufaktúraként képzelik Dune-nál a jövőt)
A droidos magamutogatós fasz@csávó szöveget nem értem honnan szedted, mivel semmi köze nincs a témához. -
zeg
őstag
Manapság egy valamire való tévében már ott figyel a FullHD médialejátszó beépítve, de ha úgy tartja a gyártóknak kedve azonnal kidobhatnak droidos tévét. Szerencsére nekem nincs tulajdonom Dune gyártójánál, így nem fog mélyen érinteni ha az n+1.-ik bénázó, hirtelen felkapaszkodó túlárazott eltűnik a süllyesztőben
Megj.: Nem mellesleg a cikkben szereplő 2013-as, 85 ezres pléjerről van szó, nem a 2010 körül még nagy dolognak számító fullHD lejátszókról. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest