- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Miért lenne olyan jó a steam?
A Duke Forever pl. kb. 13.340ft átszámítva az eurós árat, míg a pc domeban "csak" 9.900ft. Mondjuk én ennyiért sem vennék játékot, de ez most mindegy. Ráadásul telepítsek egy klienst.. stb. Sajnos a demóját csak a steamről lehet(ne) letölteni, de ahhoz is kell telepíteni a klienst. Vajon miért? A demó ingyenes, nem? Akkor miért nem elérhető pl. a Valve oldalán, vagy akárhol, hogy kipróbálhassam a játékot, mielőtt megvenném - anélkül, hogy regelnék a steamre?
Az a legszánalmasabb, hogy sokan még örülnek is a steames kötöttségeknek, és büszkén említik, hogy ott vannak rajtaBe lett etetve a nép.. trendinek számít
Arra hivatkozni, hogy a dobozoktól akartok szabadulni, na ne már.. Régebben pont azzal reklámozták a bolti játékokat, hogy van hozzá szép doboz, meg térkép, meg ajándéktárgy is! Különben a doboz eldobható, ha nem kell. De úgy legalább tényleg vettem valamit, ami olyanszerűbb, mintha az enyém volnaA netes kapcsolat kötelező megléte pedig egyrészt árukapcsolás, másrészt f...ság - főleg, ha csak single módban tolnám a játékot.
[moderálva] Sajnos más választásom nincs a kipróbálásra, mivel nem vagyok hajlandó a steames felhő zombija lenni. Utána majd eldöntöm, hogy megvegyem-e..[ Módosította: ollie ]
-
Scholes9
nagyúr
Net nélkül ma már nincs játék, ehhez hozzá kell szokni, olyan a net manapság, mint anno a DVD meghajtó...Nekem is van nem egy dobozos játékom, ami Steamre tolja fel magát: Fallout: New Vegas, Civ 5, Orange Box stb. DNF is ilyen lesz
-
Kassadin
addikt
-
Teljesen érthető, viszont éveken belül minden játék online regisztrációhoz lesz kötve, melyet majd nem fogsz tudni továbbértékesíteni. Lásd, majdnem az összes Steamworks-ös játék kapható dobozosban is. Csak néhány példa: Civ5, Just Cause 2, Mafia 2, Serious Sam HD, Torchlight, stb.
-
Kassadin
addikt
válasz
benedekco #35 üzenetére
Megfognak kövezni a fórumozók... Szimplán azért nem regelek steamre, mert a dobozos játékokat jobban szeretem, kijátszás után ha van vevő rá, tudom értékesíteni, ami amilyen kereskedő hajlamú vagyok, amúgy is jól esik. Nyilván mindkettőnek van előnye/hátránya, de azt nem szeretem amikor megmondják hogy márpedig most neked steam account kell hogy játszhassak, és nyomják az arcomba a tonna reklámot. Ez nekem sose fogja elnyerni a tetszésem.
-
Nem ott van a bibi. Pl.: kismillió ember nem azért nem regel pl f@szbúkra mert nincs ideje, hanem azért mert nem akar megosztani másokkal olyan információkat amiket. Azt hiszed a Steam nem gyűjt minden szart? Én persze ezt leszarom, van is accountom és hagytam már ott zsetont. Csak mondom, hogy értsd. Vagy másik példa, marha sokan kerülnek minden Google terméket, mert mindent log-ol. Ennyi. Erről nem kell most vitázni, nem ide tartozik. Ezek hitrendszerek. Tényleg csak azért mondtam, hogy van más oka is a dolognak.
Mellesleg, régen(7-8éve) még elég szar volt a steam, Én is sokat vesződtem vele. De mára már elég sok mindent javítottak rajta. Szóval valószínűleg az egyetlen visszatartó erő, a "nem regelek sehova című epizód". De az ilyenek úgyis kamu néven és valami külföldi IP-vel mennek. -
rumkola
nagyúr
nem tartom valószínűnek, hogy mindenképpen kell steam account...
bár a mai világban sajnos semmi nem elképzelhetetlenmellesleg megint a warezosok járnak jól, aki megveszi az kötelezően regisztrálhat oda, ahová mondjuk nem akarna önszántából
-
válasz
Mr.Csizmás #20 üzenetére
Elvileg a kulcstól függ, hogy milyen verzió. Pl. lehetséges teljes verziót ajándékozni egy másik régióból, egy német accountra.
-
zsole84
senior tag
"A Gearbox közösségi menedzserének véleménye szerint azért lesz jó, hogy a Steam accountunkhoz lesz kötve a program, mert így akkor is képesek leszünk azt felinstallálni, ha elveszítenénk a játék lemezét."-Ennél gagyibb indokot ki sem találhatott volna. Gondolom eddig minden 2. ember elhagyta a Gearbox játékokat. Nagyon figyelmesek!
-
Már alig várom,remélem nem csalódok benne.
-
caprine
senior tag
Alig várom, hogy mondja "shake it baby!"
-
Mr.Csizmás
titán
fél-off steam kérdés.
ha németországban él józsika, akkor a steam az ip-ből tudja, hogy németchen, és így a censored megy fel?
(abból kiindulva, hogy pl. a GTA4-hez a live games acc.om UK-s és felenged)
-
Enton
addikt
Itt már csak egy kérdés maradt megválaszolatlanul.
Mi a helyzet a nettel nem rendelkező doboz verziót bírtoklókkal?
Fog működni Offline bejelentkezéssel is, vagy mindenképpen szükséges net? -
wednesday
őstag
Jó a Steam-es támogatás, majd várom az akciót.
-
Steames DNF, hell it about time.
-
Zolás
addikt
Hell bitches in Germany, you all suck
-
F34R
nagyúr
Wat
nem hiányzik a cenzúra
-
PhilBrick
őstag
Nálunk (még) nem jellemző a cenzúra. A Steam-nek pedig örülök, úgysem adtam volna tovább.
-
hemaka
nagyúr
Itt biztosan a cenzúrázott fog megjelenni, köszönjük EU.
-
-
Cenzúrázott változat??
Anyám, a németeknél még mindig megy a mélysötétség. Azt hittem a guruló bomba óta komolyodtak, de tévedtem.
Egyébként üdvözlöm a döntést, a Steam az jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged