Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ott van a bibi. Pl.: kismillió ember nem azért nem regel pl f@szbúkra mert nincs ideje, hanem azért mert nem akar megosztani másokkal olyan információkat amiket. Azt hiszed a Steam nem gyűjt minden szart? Én persze ezt leszarom, van is accountom és hagytam már ott zsetont. Csak mondom, hogy értsd. Vagy másik példa, marha sokan kerülnek minden Google terméket, mert mindent log-ol. Ennyi. Erről nem kell most vitázni, nem ide tartozik. Ezek hitrendszerek. Tényleg csak azért mondtam, hogy van más oka is a dolognak.
Mellesleg, régen(7-8éve) még elég szar volt a steam, Én is sokat vesződtem vele. De mára már elég sok mindent javítottak rajta. Szóval valószínűleg az egyetlen visszatartó erő, a "nem regelek sehova című epizód". De az ilyenek úgyis kamu néven és valami külföldi IP-vel mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest