- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ott van a bibi. Pl.: kismillió ember nem azért nem regel pl f@szbúkra mert nincs ideje, hanem azért mert nem akar megosztani másokkal olyan információkat amiket. Azt hiszed a Steam nem gyűjt minden szart? Én persze ezt leszarom, van is accountom és hagytam már ott zsetont. Csak mondom, hogy értsd. Vagy másik példa, marha sokan kerülnek minden Google terméket, mert mindent log-ol. Ennyi. Erről nem kell most vitázni, nem ide tartozik. Ezek hitrendszerek. Tényleg csak azért mondtam, hogy van más oka is a dolognak.
Mellesleg, régen(7-8éve) még elég szar volt a steam, Én is sokat vesződtem vele. De mára már elég sok mindent javítottak rajta. Szóval valószínűleg az egyetlen visszatartó erő, a "nem regelek sehova című epizód". De az ilyenek úgyis kamu néven és valami külföldi IP-vel mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest