- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
Geri Bátyó #75 üzenetére
-
Varoz
addikt
válasz
Geri Bátyó #73 üzenetére
Ez is egy opció, én inkább megszoktam az ANSI-t és így nem esik ki semmilyen bill, mert ANSI-ból biztos, hogy van, másrészt megszokás után jobb az ANSI. Én se hittem el, de tényleg jobb.
-
Varoz
addikt
válasz
Geri Bátyó #10 üzenetére
Legjobb kompromisszum, ha pont letojod és veszel ANSI-t, én azt tettem* és imádom azóta is.
*Nem Ducky, hanem G.Skill KM780 RGB.
Az árhoz.
Azt szereti mindenki elfelejteni, hogy fejlett országoknak való termék ez mind, nem fogják úgy árazni, hogy a balkáni fizu is kiadja. Én sem tenném a helyükben. Nem az ára a sok, mi keresünk keveset. -
HSM
félisten
válasz
Geri Bátyó #32 üzenetére
Nálam változó, mit veszek, általában ami elérhető és jó, most a magyar One 2 és brit PBT szett lett a befutó. Legutóbbi MS billentyűzetemnél a brit angol, mert itthon abból kizárólag ANSI volt (festett ABS sem volt magyar). Nekem amúgy majdnem mindegy, mi van ráírva a gombokra, amíg ISO a kiosztás, van itthon német és angol is, magyar is, volt olasz is, mind jó.
Feltéve, ha az ember tudja, melyik gomb hol is van pontosan, nálam ez adott.
-
HSM
félisten
válasz
Geri Bátyó #24 üzenetére
Mit nevezünk "angol" kiosztásnak. Az amerikai az eltérő fizikai kiosztásával (ANSI) [link] nekem nem volt opció. Az azonos fizikai kiosztású (ISO) német és brit angol pedig jócskán drágább lett volna. Így itthon vettem magyart, és hozzá külföldön egy brit doubleshot világítós PBT szettet, nem lett végül lényegesen magasabb a számla. És amúgy kellemes az ABS szett is, még mindig az van fent, a PBT meg a dobozában.
(#27) Geri Bátyó: Ahogy sejtettem, ami ott van, az US angol. Számomra az mindössze kb. használhatatlan lenne.
Mielőtt megkérdezed, igen, volt lehetőségem kipróbálni olyan kiosztást. -
nyunyu
félisten
válasz
Geri Bátyó #10 üzenetére
Caseking 170€-ért adja a német doubleshot PBTs One 2 RGB-ket, itthon 45k HUF körül volt pár hónapja a magyar kakaóbevonós.
Mittudomén, 330 HUF/€ árfolyammal és a német 20%-magyar 27% ÁFA különbözetével számolva, nagyjából 60k jönne ki a német modellekre, ehhez képest jó 10-15k-val olcsóbb a kevésbé minőségi magyar kivitel.
-
nyunyu
félisten
válasz
Geri Bátyó #10 üzenetére
Billzet topik(ok)ban ez vissza-visszatérő téma, csak arra kívántam reflektálni.
Nyilván ha lehetne kapni valamilyen modern Silent Tactile kapcsolós (Könyörgöm ne Gateron Silent Brown), doubleshot magyar kupakos One 2 Horizont 60-70k környékén, akkor elsők között rohannék érte a boltba.
Mivel eleget elemeztem már a minőségi (magyar?) billentyűzet témát az elmúlt években, számolgattam a különböző DIY konstrukciókat, tudom, mennyire lehetetlen kérés ez.Ezért szoktam sokat mosolyogni azokon a kéréseken, amikor valaki max 15-20 ezerért akar venni valamilyen csendes magyar mechanikus billentyűzetet játékra, de azért az RGB meglegyen ám, és tartós is legyen.
Talán megtehetnék, hogy a magyar ékezetesek csak a gravírozottak. Az jó kompromisszum lenne
Nem lenne az, mert nagyon eltér a kakaóbevonós ABS és a PBT textúrája, tapintása, szín(árnyalatuk)ról nem is beszélve.
Nagyobb katyvasz lenne vizuálisan, mint most, csak kakaóbevonós ABSszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest