Hirdetés
- [Re:] Nem csak driveresen lesz elnyomva a GeForce RTX 3060 bányász énje
- [Re:] ASUS ROG Strix RTX 3060 Gaming OC: Ampere a kispályán
- Házimozi belépő szinten
- UHD filmek lejátszása
- [Re:] Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Fujifilm X
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- E-book olvasók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Hozzászólok Aktív témák
-
pomorski
őstag
Hogy zajlott a rendezvény? Volt valami "érdekes"?
-
dr.nervus
tag
Soha nem gondoltam volna hogy idáig jut a világ hogy drónokkal fognak pályán versenyezni..
Nagyon komoly. -
rudi
nagyúr
Börgöndön szépet mentek, kezd már rutinosodni a lebonyolítás. A magyar pilóták meg egyre jobbak, most abszolútban is megverték a szlovákokat, akik az előző futamokon még eléggé az élvonalban voltak. Bélapátfalván viszont az érdeklődés hiányában és a délutánra beígért jegeseső miatt csak bemutatórepülés lett verseny helyett.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
pomorski
őstag
Én nagyon szívesen megnéznék egy drónbemutatót, vagy akár egy drónversenyt, de csakis akkor, ha az én városomban (vagy annak környékén) rendeznék. Érdekel-érdekel a dolog, de ha utazgatni kell érte (pláne rengeteget), akkor sajna kénytelen vagyok kihagyni. Ja és kösz a választ is!
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Nem egy, hanem máris két FPV mulirotoros versenyt rendeznek Magyarországon július legutolsó napján.
- [Re:] i3 asztali pc,4GB DDR3 memóriával,500GB HDD-vel,1GB GTS450 vga/Thermaltake 430W táppal!
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] Nem csak driveresen lesz elnyomva a GeForce RTX 3060 bányász énje
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- Társasjáték topic
- PlayStation 5
- iPhone topik
- [Re:] Soyes XS - a legkisebb okostelefon?
- Microsoft Excel topic
- [Re:] Eladó Xbox 360 konzol RGH-s 500Gb + kinect + 2Joy + játékok
- További aktív témák...
- RealPower ECO Silent 80+ Bronz 420w
- Remek áron eladó 8.Generációs Asus vivobook S14/i7/8Gb/256Ssd/Nvidia Geforce MX150/Fhd/Ips/Garancia/
- Eladó Microsoft Xbox One X 1TB játékkonzol, dobozos, gyári tartozékokkal, hibátlan működéssel!
- Eladó Sony Playstation 4 SLIM 500GB fehér játékkonzol, dobozzal, gyári tartozékaival!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 Pro 500GB !SSD! fehér ( PS4 Pro ), megkímélt, hibátlan, dobozával!
Állásajánlatok
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest