- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
December óta inkább a RAM-ok ára szaladt el nagyon
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
törölt tag
Mindegy milyen elég egy jó panel, csak ócsó legyen 55colon a többit elintézi a többi kütyü.
-
-
Raymond
félisten
Az SSD-nel egy ujabb areses talan majd egy ev mulva varhato, de inkabb kesobb. Volt ez a tema targyalva mar honapok (tavasz) ota, de nem ennyire mainstream szinten mint most az ev vegen. Az a helyzet sajnos hogy harom PC komponens ara is felfele megy - RAM, SSD es HDD - es egyiknel se varhato tetozes vagy arcsokkenes a kovetkezo honapokban, max majd talan jovo ev vegen. A RAM-rol nemreg irt a PH! is, azt megnezheted, az SSD es HDD problemarol tobb szakoldalon is voltak cikkek mar honapok ota, de mondjuk ez a ket hettel ezelotti osszegzes eleg jol ravilagit az aktualis helyzetre: [link]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
törölt tag
-
troviko
senior tag
Ebből az egészből a dráguló SSD-k érdekelnek csak. Azok viszont nagyon szíven ütöttek. Most megnéztem, vannak modellek, amik 50-70%-al drágultak. Durva.
Pedig annyira szeretnék egy 1 TB-s SSD-t 40K alatt megkapni. Persze úgy értem, itthon, hivatalosan, boltban.
Nem használtan, meg E-bay-ről...
Még egy év??https://www.oldtech.hu/
-
Partz
senior tag
Pontosan ezt várom én is a japánoktól. Használható cms, mozgásmegjelenítéssel kezdjenek valamit. Sony összes ilyen referencia oled monitorában van bfi mód. Panasonic is megígérte, a következő oled tévéje előrelépés lesz az előd CZ950-hez képest, miden tekintetben köztük a mozgás. A fejlesztés már főleg a koreaiak kezében van, de előbbiekben jobbak a japánok, ezért szeretjük őket.
Kíváncsi leszek a qd-színszűrőkre, Samsungnak jövőre már lesz ilyen lcd tévéje. Színtér-fényerő tekintetében hatalmas ugrás lehet. Elvileg a gyártás költségeket se dobja meg nagyon, de mint tudjuk minden technikai újdonságot meg kell fizetni.
-
janos666
nagyúr
és már akár 10 millió forintért az öné lehet
De egyébként jó a leírás, ugyan azt gondolom az LG OLED TV-iről, amit ők itt marketinganyagként elég élesen hoznak (plusz nekem egyéni szívfájdalmam még a BFI hiánya, de az nem pusztán szoftveres hiányosság, mint amikor a színek szaladgálnak mindenfelé).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Partz
senior tag
Kíváncsi leszek a Sonyra, hogy birkóznak meg a feladattal. Eddig pont a wrgb megoldás miatt tartózkodtak ezektől a panelektől, de tapasztalatuk legalább már van ezen a téren.
Egyéb érdekesség, hogy jövőre már az Lg is nyit a quantum-dot technológia felé. Szerintem hamarabb fogunk látni tőlük valódi rgb, qd-színszűrős oled kijelzőket, mint a Samsung által beígért qled-et.
-
janos666
nagyúr
"amelynek arra is telik az erejéből, hogy reszelgessen a már kiadott OLED készülékeinek firmware-jén."
Ja ja ja... adózzunk 10 perces néma imádkozással az LG központi irodája felé fordított szőnyegen térdelve, hogy legalább próbálgatják utólag pofozgatni a hibákat, amiknek eleve nem kéne ott lenniük a piacra dobott termékben. Még ha legalább most már tényleg "hibátlannak" lehetne nevezni a szoftvert..., de sajnos nem...
Sőt, amire most én itt gondolok (olyan szoftveres dolgok, amik a színhelyes megjelenítést hátráltatják), azok igazából a legelső piacra dobott OLED TV óta vannak jelen egészen máig, valamilyen formában és mértékbe, szóval évek óta húzódó probléma (ami tippem szerint a WRGB megoldásban gyökerezik, az teszi komplikáltabbá a színkezelést, amihez valahogy nem sikerült "felnőnie" a programozó/mérnök-gárdának, hogy helyesen kezeljék [ha már ott van fizikailag az a W alpixel és muszáj nekik működtetni is], vagy a fene tudja...).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
jerry311
nagyúr
50M subscriber elég jó bevételt termel ahhoz, hogy átalakítsa viccnek az egész ügyet. 1-1 videoból legaláb 1-2k USD esik le neki (bár ennyi subscriber mellett valószínűleg inkább több). Átlag napi 1 videóval számolva ez havi 8-9M HUF. A magyar éves átlagkereset meg 2M HUF alatt van.
Ezt a kijelentést én is elvicceltem volna a helyében.[ Szerkesztve ]
-
TOBYMACK
tag
PDP csak viccelt, nem is törli a csatornáját.
Piszkos krumpli, törött mogyoró, zsákodba nem való, Te áldott Télapó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest