Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nuke7

veterán

válasz Gothmog #27 üzenetére

jah, szerintem ha papíros rpg érdekel - magyar - a M.A.G.U.S. új törvénykönyve eléggé jó lett, én mostanában azzal játszom pár sráccal, és nagyon tetszik ahogy felújították a tizen-egynéhány éves rendszert, úgy, hogy a harcrendszer keveset változott, és szerintem az egyik legjátszhatóbb.

• HaaS

addikt

válasz Gothmog #27 üzenetére

...prv ment.

Egyébként - ha jobban belegondolok - az a baj, hogy valahogy hiába van az egész világ tökéletesen kialakítva, van mögötte történelem, hiába mindenki valakinek a valakije, az egész paródiává porlik, amikor vértől szeplősen nyávogni kezdenek a karakterek, és kiderül az egyik tagról, hogy forró, mint a láva. Olyan borzasztóan rémisztő, annyira idegen világ, hogy nem akarok részt venni benne, nem érzem a helyem. Elindulunk, megállunk, elindulunk, megállunk. Egyszerre lépjééééé!!! Oppá, lefejelted a festékesbödönt? Várjál, most ideteleportálom a sejtburjánzós kutyust, az erre a csatára jobb lesz. Nálad van a bőrkabátom? Nem, nincs... Nálam négy darab full plate armor van, belegyömöszöltem a gatyómba. Na jó, akkor megkérdezem a biszexuális barátnődet, hátha nála van. Egyébként szerencséd, hogy mikor olyan durván kikezdtél velem tegnap, akkor pont nem figyelt oda, pedig mindketten 42,7 cm-re álltunk tőled. Egyébként ha odaadod azt a nyakláncot, akkor annyira beléd fogok majd szeretni, hogy jobban harcolok majd, mert fűt a láv.

A lényeg, hogy meg kell menteni a világot. Mindig ez a lényeg. Nade ezt a világot? Ezeknek? Minek? Nyalják egymást körbe, bánom is én... csak hagyjanak ki belőle.

Új hozzászólás Aktív témák