-
PROHARDVER!
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
válasz
trouble #2758 üzenetére
Most felső küszöbnek 1664-et, alsónak 1376-ot ír. Kalibráláskor követtem a leírást, azaz először semmi sem volt a telefon közelében, ekkor min értéknek 128-160-at állapított meg. Ha letakartam a szenzort, azaz nagyon voltam hozzá, akkor 5000 körüli értéket mért. Ebből kalkulálta ki a fenti küszöb értékeket. Azt nem tudom mi volt a gyári érték, és azt sem, hogy ez most jobb beállítás-e számomra.
Eddig inkább távol tartottam a fejemtől a készüléket, nehogy akaratlanul aktiváljak valami nyomógombot a képernyőn. Mostantól inkább minél közelebb tartom, hogy kikapcsoljon a képernyő.
Szerintem játszanom kell majd még a küszöb értékekkel, hogy akkor is kikapcsoljon a képernyő, ha kissé távolabb van a fejem tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest