- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Bl.Gyo. #1799 üzenetére
Szerintem csak arra voltunk kíváncsiak, hogy honnan származik az infó.
Mondjuk egy nagy tech portál tesztjéből, kimért feszültségekkel, és elektronikai háttérmagyarázattal... vagy egy fórumon pár user, akinek kiment a kínai márkátlan szutyoktól a digitizer, lehet nem is ettől. Amit én is mondtam, csak ő nekik nem a digitizer ment tönkre, hanem konkrétan meghaltak, mert agyonvágta őket az áram... kérdés csak, hogy van-e köze a nagyon gyakran előforduló charger+touch problémának ehhez. Mert nem mindegy, hogy most le kell-e cserélnie x millió embernek a töltőjét vagy sem.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Zolee_70 #1789 üzenetére
Telorol irok, gyorsabb ha nem hasznalok ekezeteket. Ne kotozkodj, Nehari!
Digitizert teszi tonkre. Elektronikai teszt? Na ne
. Mas kinai teloknal tortent ez ugyan evvel a tunettel (mint most nektek van) toltes kozben es azokat szet is ba...ta mar toltes nelkul is. Aki markas toltovel hasznalta, annak jo maradt a telo. Neten olvastam, De nem akarok magyarazkodni, csak joindulatu ajanlas volt! De NE legyen igazam, hasznaljatok csak a gyarit!
kellemes unnepeket!
-
woodworm
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1797 üzenetére
Mert lehet pont szóközt helyettesít. A vesszőt se rakja ki, mert vezetéknévnek veszi a megelőző nevet.
-
-
woodworm
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1793 üzenetére
Én pedig tudok rá megoldást is. Mindjárt reprodukálom...
-
kukinyo
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1793 üzenetére
Kipróbáltam a vesszőt, kettőspontot, különböző írásjeleket, szinte egyik sem működik.
Megnéztem kitkat-on is, ugyan ez. -
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Bl.Gyo. #1786 üzenetére
Erről azért tényleg jó lenne olvasni egy átfogó elektronikai elemzést
Tartósan tönkretett panelről még soha nem hallottam, pedig milliók használják fos töltővel a telefonjaikat. Olyat hallottam, hogy megvághat az áram, akár halálosan is... de azok már tényleg csak a legalja szigeteletlen kínai hamisítvány töltők.
Xiaomi telókat is Doogee töltővel adják manapság
Doogee az Wayteq. Hauwei is kínai, ez is... szerintem tökmindegy.
-
brazso
tag
Arra gondoltam, hogy ha hiába állítod a default írási helyet a telefonmemóriára, mégis a külső kártyára kerülnek az appok, akkor már nem lesz később eltávolítható a külső kártya. Legalábbis anélkül, hogy valahogy visszamásolod az appokat a telefonmemóriába.
Felraktam egy alkalmazást, hogy megnézzem hova kerül. Nincs vele gond, a telefonmemóriából foglalt helyet. Egyetlen problémám van már csak mindezzel, amit egy német fórumban is olvastam, mégpedig hogy SD kártya bővítés után az app-ok nem tudják írni a telefonmemóriát, míg a külső SD kártyát gond nélkül írják.
Használok egy jelszó tároló alkalmazást, a KeePassDroid-ot. Ha a jelszavakat tároló fájl a telefonmemóriában van, akkor az nem írható (EACCES hiba). Ugyanakkor áthelyeze a fájlt a külső SD kártyára, a fájl már írható az alkalmazás számára. Egyelőre átrakom a jelszó fájlt a külső SD kártyára, amíg megérkezik a javítás a Doogee-tól, amit a német oldalon írnak. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
metalanti #1771 üzenetére
A gyari toltot felejtesek el gyorsan, mert tonkre fogja tenni a touch panelt, es ugymarad a hiba tolto nelkul is! En soha nem dugtam be a gyari toltojet meg, csakis egy huawei toltovel hasznaltam, hasznalom, hasznalni fogom! Erosen ajanlok egy MARKAS toltot! Gyarit soha!
-
ADAM1337
nagyúr
Köszönöm,
Tesómé ő intézi csak gondoltam megkönnyítem a dolgát.
Én a beszerzést segítettem neki.
Amúgy elégedett a készülékkel kb 24/7 nyomkodja mióta meg van neki. (lány és fb/viber és még sok social network) De kiszolgálja direkt azért választottam a pro-t úgyis évente lezúzza a telefonjait, és a plusz ram elkél. -
-
ADAM1337
nagyúr
Tasom sikeresen megrepesztette az előlapi üvegét keresztbe a telefonon, hol tudom kicseréltetni mennyibe kerülne ez a mutatvány ?
Érzékelés és a kijelző tökéletes, itt gondolom az előlap+digitizert kéne cserélni. -
Ren Hoek
veterán
Érdekes, ez mintha mostanában gyakori android probléma lenne. Sikerült elrontani egy alap funkciót
Szerintem a háttérfolyamatokkal és a wake-el kapcsolatos, a csúszkáló ébresztő.Nekem egy megoldást jelentett a Sleep As Android, accelerometeres alvásfigyeléssel. Az tuti 100% nem csúszik, mivel a telefon is ébren van.
-
rzoli
senior tag
válasz
kukinyo #1776 üzenetére
Én nem ezt használom, hanem az Alarm Clock Plus-t.
De nekem is van gondom vele. A reggel fél hetes ébresztés szinte mindig 5 perccel később jelez. A szundi/sleep funkció néha csúszik, 10 perc helyett 13-15 perc is előfordul.
Valami ötlet miért van ez?
-
kukinyo
addikt
Használja valaki az Xtreme ébresztőóra és Időzítő programot? Működik rendesen?
Mert nálam nem ébreszt. -
metalanti
csendes tag
válasz
Ren Hoek #1774 üzenetére
naiv módon azt hittem, h a gyári töltő + kábel a legjobb a telefonnak
kipróbáltam más kábelekkel és töltőkkel, pc-re dugva is, és úgy nem jelentkezett a gond, csak a gyári töltő + kábel kombóval
amúgy eléggé használhatatlan lett tőle, a kijelző felső részén még pontosak voltak a kattintások, az alján már (ahol a billzet is szokott lenni) már teljes káosz volt
köszi a tippet!(#1773) mdanee
naprakész a rendszer -
Ren Hoek
veterán
válasz
Elvileg töltőfüggő is lehet... Gagyi töltő/kábel miatt... ,de nyugodj meg, nekem az összes eddig telefon csinálta, hogy töltőn valami érzékelési hibát produkál. Mondjuk mennyire hülyül meg? Mert max annyi kellene, hogy kicsit furábban működik, de még használható (néha belekattint, nem érzékel pillanatokra stb) Próbáld ki PC-ről, más kábellel stb...
A 2 pontos touch ilyen mindenhol, ha nem tapasztalsz gépelési problémákat, sokszor kimaradó betűket akkor semmi baja. Valós használatnál bőven elég a két ujj.
-
mdanee
tag
válasz
Nem szoktam nyomogatni töltés közben, de én is tapasztaltam már, hogy a görgetés pl. teljesen meghülyül közben. Nem mondom, hogy nem zavaró, de ennél nagyobb bajom soha ne legyen vele
Én is a Chrome-ot használom, weboldal széteséssel eddig nem találkoztam. A rendszer frissítéseket letöltötted már rá? -
metalanti
csendes tag
sziasztok
1 hete használom a telefont, amoi n828-ról váltottam.
először aliexpress-ről akartam rendelni 11.11-kor, de 3 hét után közölte az eladó, h mégse tudják postázni, így eustock lett belőle.negatív tapasztalatok:
-a kijelző csak 2 érintést érzékel egyszerre és ha túl közel van a 2 ujjam egymáshoz, akkor 1 lesz belőle
-hiába a sok ram, a sok képet tartalmazó weboldalak görgetéskor szétesnek, nem látszanak a képek (chrome)
-töltés közben meghülyül az érintés érzékelés
-töltés közben búg a fejhallgatózavaró hibák, de együtt tudok velük élni, szerencsére gyorsan feltölt, így kibírom, h nem nyomkodom addig
nem értek hozzá, de gondolom a töltés közbeni problémák abból adódnak, h nincs rendesen szigetelve az usb csatlakozó és áthúz a feszültség, így egy plusz ujjat érzékel a kijelző. javítsatok ki, ha tök hülyeséget írokegyébként rendben teszi a dolgát, gyorsabb, mint az előző. teljes mértékben megérte az árát
-
kukinyo
addikt
válasz
DroiDMester #1769 üzenetére
Köszönöm szépen, már tesztelés alatt.
-
válasz
kukinyo #1768 üzenetére
Missed Call / SMS Reminder nagyon jó és hibátlanul működik(évek óta ezt használom) tud magyarul is! És érdemes megvenni 150.Ft ért a Pro verziót!
-
kukinyo
addikt
válasz
Zsoltwader45 #1767 üzenetére
Köszönöm, ismerem és a régebbi telefonomon használtam is a programot. A maga nemében tényleg kiváló.
De...
Nagy valószínűséggel félreértettél, vagy én fogalmaztam rosszul. Olyan progit keresek ami értesít a nem fogadott hívásokról, sms-ekről, stb. Anélkül hogy fel kellene oldanom a telefont.Sajnos ebbe a készülékbe nem raktak sem értesítő sem pedig a fizikai gombokhoz ledet. -
kukinyo
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1764 üzenetére
Kipróbáltam.
Pont helyett szóköz van.Erre kaphatnék választ?
-
Ren Hoek
veterán
-
válasz
Fire/SOUL/CD #1667 üzenetére
Mi van skacok, a sok root-olás mellett ezt senki nem próbálta ki?
Ha egy akármilyen android phone manager-el hozom létre a névjegyet, akkor ott a pont, de ha a kütyüvel, akkor semmi(mindegy hol van tárolva a névjegyzék, SD-n/SIM-n avagy gmail fiókon...)Szóval please, valaki nézze már meg, THX!
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
hzsolee #1759 üzenetére
Leírtam, hogy az enyém ilyen volt, mert nagy az alkatrészek szórása. Ettől még nem szar a telefon, csak ne jöjjön nekem a bullshittel, hogy remegtettem.
1. A 6 éves 3 MP-es ős ZTE Blade is képes volt jobb fénynél ráfókuszálni a papírra azonnal.
2. Nem a bemozdulás expó alatt a probléma, végzett fotós vagyok, pontosan tudom, milyen amikor eleve nincs fókuszban a tárgy. Ott volt a doksi felett és hiába állítgattam, nyomogattam csak sokadjára állt rá, már a keresőben. Gyakran megesik, hogy egy iratot gyorsan le lell fényképeznem, ennek tudatában vettem. Az, hogy az enyém ilyen volt még nem mondom, hogy mindegyik rossz. Nekem a touch sem volt túl jó, másnak tökéletes. -
kukinyo
addikt
Ti melyik értesítő programot használjátok, melyiket ajánljátok és miért?
Tudom hogy van egy rakás a google play-en de én saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Mindet nem szeretném végigpróbálgatni. -
woodworm
veterán
válasz
hzsolee #1759 üzenetére
Az autófókusz nem az exponálás pillanatában szar, hanem a tárgykeresés során. Nem remeg a kezem és nem szoktam fényképezni vele, csak praktikus okokból, de ez az első pillanatban látszódott.
(#1756) laca71
Nincs, én nem raktam fel, de mindjárt megnézem. Vigyázni kell vele, mert mintha buildhez kötött lenne. -
hzsolee
őstag
válasz
Ren Hoek #1758 üzenetére
Bocs, hogy belepofázok, de ha Ő, a "ne rootoljatok"dumával elhúzhat, akkor te is unalmas vagy a "szar a fényképezője" szövegedel. Amúgy is hányok attól amikor telefonnal fényképeznek. (Már maga a kéztartás, meg ez a szefizés, broaaaaf...) Ha valaki fényképezni akar vegyen pl egy DSLR-t. Ez meg 30 ezer, azt' ennyi..... Ja abban meg igaza van, hogy a kioldó megnyomásakor akaratlanul is megmozdul a kéz. PONT
-
Ren Hoek
veterán
válasz
beyruth82 #1741 üzenetére
Aha persze, direkt remegtetik, meg röcögtetik hogy ne lehessen vele a papírra fókuszálni. Ez a hsz kb ekvivalens a rootolás ördögtől való kommenteddel. Azért mert neked jó, másnak nem biztos, hogy szerencséje volt. Ezért is ennyi ez a maroktelefon.
De mondom Xiaominál most egy teljes széria kapott backfocusos kamerát. Mondjuk Eustock jófej volt, mindenkinek cserélték és addig nem is árulják, amíg a gyártó nem cseréli. Ja és a szar nem egyenlő a funkcionálisan használhatatlannal. -
válasz
seolwon #1755 üzenetére
Ha nem tudsz várni akkor itt van jelenleg is csak sajnos nem olyan jó árban!
-
seolwon
tag
Köszönöm a válaszokat. Remélem lesz náluk minél hamarabb.
-
törölt tag
-
seolwon
tag
Lehet hogy hülye kérdés de honnan érdemes ezt a telefont megvenni? Utoljára 5-6 éve vettem telefont szolgáltatótól (t-mobile), de ott nincs ilyen. Külföldről tudnék rendelni de jobb lenne Magyarországról (pl garancia miatt).
-
kukinyo
addikt
-
rzoli
senior tag
válasz
JancsikaMr #1746 üzenetére
Hangerő le és bekapcs gomb egyszerre megnyomva, kb fél másodpercre...
-
JancsikaMr
csendes tag
Lehet sokan kiröhögtök, de kérem szépen valaki árulja már el , hogyan lehet screenshotot készíteni ezzel a géppel? Akárhol keresem sehol nem találok rá utalást, magamtól meg idáig nem jöttem rá...
-
Ferike81
senior tag
A kamera téma rendszeresen felmerül. A vitáknak mindig az a vége, hogy aki kamerát akar akkor ne ezt a telót vegye. Ez az összefoglalóban is benne van. Nem értem, hogy 30 ezresért van olyan reálisan gondolkodó ember, aki szeretne egy gyors jó telefont, erős akksiidővel, egy profi GPS-t, egy szuper kamerát, plusz fullhd kijelzőt? Nyomtatni nem kellene tudnia? Vagy kávét főzni? 30 ezerért? Ne vicceljünk már!!!
Egyébként a plecsnit nem a kameráért kapta.
-
bounty123
őstag
válasz
kis-attila #1742 üzenetére
Szerintem is túl van tolva kicsit a kamera dolog, kb. mintha nem is lenne benne, ami túlzás. Azért persze simán megkapta a különösen ajánlott plecsnit
-
kis-attila
tag
válasz
kukinyo #1730 üzenetére
Vettem új csöveket,gondoltam havernak küldök pár képet. Nekem ennyi volt a feladat.
Persze,ki és mire szeretné használni. Családi album fotózásához valóban nem jó,igaz még mindig egy okostelefonról beszélünk amit 30 ezerért " best buy " -ként veszünk. Minőségibb telefon vagy fényképező árának meg az ÁFA tartalma több mint ennek a Doogee X5 Pro-nak a teljes vételára.
Inkább azt mondanám,hogy a megfelelő helyiértéken kezeljük a dolgokat. Akkor úgy fogalmazok,annyira nem tragikus mint amennyire a tesztben írták. Én örülök annak,hogy Ti is megosztottatok képeket,aki ilyet szeretne és olvassa ezt a fórumot,legyen információja.( az a FaceCam jó volt,találó,van is benne igazság ) Ez egy átméretezett kép és este,lámpafénynél csináltam,díszkivilágítás sincs a nappalim sarkában. -
válasz
alan wake up #1740 üzenetére
Mert nem tudjátok normálisan tartani a telót a kezetekben.Remegtetitek,rázogatjátok,stb.Ez nem a teló hibája.
-
McDuglas
aktív tag
Sziasztok!
Belefutottam egy olyan problémába, hogy bővíteni akartam a rendelkezésemre álló tárhelyet egy (régebbi, elfekvőben lévő) 4 gigás class4-es microsd kártyával. Nyilván arra nem alkalmas, hogy komolyabb appokat tegyek rá, nem is ez volt a célom, de gondoltam egy kis plusz zenét magamnál tudok tartani rajta (avagy több, mint a semmi)
Viszont több appnál is belefutottam abba, hogy bár a telefonmemória az alapértelmezett tárhely, mindenképp az sd-re akarja telepíteni magát, aztán persze meglepődik, hogy nincs rajta elég hely, (töltöttem rá zenét) s nem hajlandó elindulni / illetve korábban feltelepített appokat is összezavart, amik újratelepítéskor szintén az sd-re kezdtek el pakolni. Az már csak a hab a tortán, hogy ekkor a belső tárhelyen 3x annyi üres hely volt épp. Ezzel lehet valamit kezdeni? Vagy ne használjak addig sd kártyát, amíg nem szerzek egyet ami nagyobb és gyorsabb, mint a belső tárhely? -
kukinyo
addikt
válasz
kukinyo #1730 üzenetére
Most olvasom a cikk tartalmát. Nem erről szól a poszt. Ez csak egy régebbi Népszabadság, amin a példát szerettem volna bemutatni hogy igen is lehet vele jó, használható dokumentumokat készíteni.
(#1733) Ren Hoek: A képet 1 másodperc alatt készítettem. Nagy valószínűséggel nálad volt a gond, illetve a telefonodnál.
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
beyruth82 #1727 üzenetére
+Hát aki ilyen képeket feltesz fészbúkra, azt törölni szoktam, hogy ne rondítsa az üzenőfalamat
Mellesleg az nagyobb fájó pont, hogy dokumentumfotózásra SEM jó... néha fókuszál, néha nem közelre, legszívesebben földhöz vágná az ember. Legalábbis az enyém ilyen volt. Vásárlás előtt ezzel jobb tisztában lenni, mert bármilyen fostos is a kamera a telefonokban, dok fotózásra minimum jónak kell lennie. -
kukinyo
addikt
válasz
eFeMeR74 #1724 üzenetére
A Better Camera
Most csak 250 ft.
Próbáljátok ki, jó beállítás mellett egész jó képeket csinál, a gyári kamera programhoz mérten.
Persze ilyen hardver mellett ettől se várjon senki csodát. Millió beállítási lehetőség és ha egy hozzáértő ember összhangba hozza, jelentős javulás érhető el. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
kis-attila #1723 üzenetére
De tragikus
Azért a sz*rba ne magyarázuk be, hogy nem is olyan rossz.Tény és tudomásul kell venni csak vész esetén használható. Ennek a telefonak az achilles sarka a kamera és kész nem kell túlspirázni a dolgot.
Persze jó fényviszony meg képszekesztő stb. Csak azt ne mond, hogy ezzel a telefonal készített képeket elrakod a családi albumba -
kis-attila
tag
Sziasztok!
Kamera olyan amilyen,tény,én pár képet tudtam csinálni ami normális is.
Arra jó,hogy egy képszerkesztővel már használható is legyen,szóval meg kell küzdeni a jó képért de nem tragikus. -
-
peteris
csendes tag
-
peteris
csendes tag
válasz
woodworm #1711 üzenetére
Nálam a "Számítógépes USB-kapcsolat" menüben láthatók közül csak az "USB-tároló" opció nem működik, a többi igen. A "Médiaeszköz" választása esetén a PC-n feljön az SD kártya és a Telefon-memória, "Kamera" esetén csak az SD kártya.
Milyen előzetes varázslat szükséges az "USB-tároló" megjelenítéséhez? Kösz, ha valaki segít. -
Ren Hoek
veterán
válasz
kukinyo #1709 üzenetére
Vegyél egy Xiaomi Mi Band karkötőt, és akkor jelzi ha hívnak/SMS jön
Amúgy sajnos nincs mód rá... sok telefon manapság ilyen.Dooge X5 Pro vs. Redmi 2 Pro sem erősebb ilyen téren, bár talán picivel jobb mert könnyebb és emiatt talán jobban rezeg... Más telefonoknál is probléma ez amúgy... emlékszem egy régi Nokia még az asztalról is képes volt levibrálni
Sokkal jobb vibrik voltak régen.
-
kukinyo
addikt
Tudom hogy buta kérdés (a fizikai állapotot képtelenség megváltoztatni) de nincs valami praktika a telefon rezgésének erősítésére? Volt már pár kínai telefonom, szinte mind gyengén rezeg de ez különösen.
A farmerom zsebébe nem veszem észre, pedig az szinte rásimul a combomra.(#1708) Ren Hoek: Nem tudom hogy értem el de most kijelzi ha rádugom a gépre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest