Hirdetés
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Kindle
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem meg meghozza a kedvem. 3 dolog miatt játszok ezzel és hasonló játékokkal: kíváncsi vagyok a sztorira, tetszik az atmoszférája és mélysége, fejlődik az angol tudásom. Esküszöm, magyar felirattal nem biztos hogy játszanék vele, nekem külön öröm, hogy rengeteg nehéz angol párbeszéd van benne. Egyáltalán nem érdekel, hogy valaha a végére jutok-e. Ha igen, az kb. 1-1,5 év múlva lesz, de én nem érzem, hogy bárki/bármi sürgetne. Egyébként perpillalant nem is tudok másik olyan játékot említeni, ami ehhez hasonló lenne. A Witcher3 az amit a legjobban várok, de azt azt hiszem magyar felirattal fogom tolni, ott egyetlen mondatról se akarok lemaradni. Itt annyi a duma, hogy elég kb a 80-85%-át tisztán érteni. A többit kb sejtem miről szól.

Továbbra is az a véleményem, hogy ezt a játékot nagyon összerakták, nekem nincs semmiféle "biznisz" szaga, mint 1-2 AAA+ címnek. Mintha szeretetből csinálták volna, és nem az eladási számok kedvéért. Igazi kuriózum.

Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs