- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
válasz
norrberth #847 üzenetére
Nekem hitelesség ellenőrzéskor. Nem jön se e-mail, se sms.
Próbáljam meg egy másik Sim kártyával? Állítsam át a számomat a tw be?
De viszont meg ha pl bekapcsolom a tw be a kétlépcsős azonosítást. Jön sms a telefonomra.
Meg eddig is jött. Hisz már volt 1x a TW hozzáadva a G pay hez.
De érdekes hogy miért nem jön akkor megint..No mindegy bedobom ide amit írtak.
Hátha valaki egyszer így jár mint én.Hi Norbert,
Thank you for contacting Google Support. My name is Lucky. Trust you are well and safe.
Greetings for the day!
In reference to your query about adding Trans wire card for contactless payments.
First, I appreciate you for reaching us and checking if there are any challenges in using the feature. I must say, this is a great initiative from your end. I understand, there's money involved and it's always good to keep a check. I respect your commitment.
Be assured, it's good news I've shard you in this email. I'm glad to see that you've also "initiated the Tap and Pay set-up". That's amazing and of course this will make your job easy while paying in-stores. I see the card verification is pending to complete the set-up.
I'm pleased to inform you that the Master card ending with 0316(revolut card) is successfully added to the device HUAWEI VOG-L29 for contactless payments.
Kindly be advised that to add trans wire card, you need to undergo card verification process. The card verification process is a way for your bank to verify your identity when you add the payment method to your device. This is an important process to reduce fraud and make sure your card is secure. If you see an option to get a one time "pass code" by email or text message, that is usually the fastest way to verify your identity.
In case; if you don't see that option, you will need to contact your card issuing bank to verify your identity. While you contact your bank, you may want to check that your email and phone number are up to date.
Once you do this, your bank will take ahead the verification process and then you will be able to add the card to your Google Pay account without any hassle.
I hope to see the issue get resolved soon in your favor.
It was a pleasure assisting you. Have a nice day!
Dr. Kiss Norbert Roxfort Boszorkány és Varázsló Képző (Sötét Varázslatok Kivédése).
-
norrberth
addikt
Írtam a G pay nek.
Válaszoltak is.Jól tudó Angolos van itt valaki?
Fordító elég nyers. -
István89
tag
válasz
freeknight #844 üzenetére
Igen, sajnos ez máshogy megy és sokszor nem túl gyors. A 2 munkanap már viszonylag gyorsnak számít.
-
István89
tag
válasz
freeknight #842 üzenetére
Szia,
Nekem általában 1-2 munkanap szokott lenni, de ez bank függő is. Mikor kérted? Ha tegnap, akkor várhatóan jövő héten közepén kell visszatríteniük.
Én úgy emlékszem, hogy e-mailben kértem a jóváhagyást anno amikor felvettem gpay appban a kártyát, szóval lehet máshogy is validálni a dolgot, ha felkínálja Neked is, akkor megpróbálhatod majd azt is.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Stadián vettem egy játékot, de nem tetszett az egész rendszer, szóval kértem is refundot.
Játszható játékaim közül már ki is került, Google Pay-ben megjelenik a vásárolt elem, 0 ft-ot ír mellette, és státusznak azt írja, hogy visszautalva. Viszont én nem látom ezt a számlámon, átlagosan hány nap, mire ténylegesen visszaérkezik a pénz? Mivel még soha nem kértem a google-től refundot, kicsit aggódom, nehogy benyeljék a lóvét. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
norrberth #836 üzenetére
Na, szerintem ezt a tapasztalatot (főleg, ha már ennyit szo*tál vele) szerintem minden releváns topic-ba beírhatod.
Vagyis, "nulláról" indulva egyedül a Revolut-ot lehet a GPay-hez beüzemelni.
A Curve-nek és TransferWise-nak kell az app (ahhoz, hogy legyen bennük
"Add to GPay" gomb, mindenképp), de még így sem garantálható,
hogy tutira működni fog a kártyájuk a Gpay alatt. -
slice14
veterán
Csak azért említettem, mert nagyon bátran levettem a Curve-ről az nfc fizetést. És rendesen szívtam a fogam, mivel csak a feltételek elfogadásáig jutottam. Az sms azonosítási részt már fel sem dobta. a Revo kártya nfc fizetésre aktiválása után, már végig ment a Curve és a TW is.
Az biztos hogy többet nem fogok vele szórakozni. Legfeljebb az Android 11 frissítés után dobok egy gyári visszaállítást. Remélem akkor nem fog s**patni.
-
-
István89
tag
válasz
norrberth #835 üzenetére
Mit értesz azalatt, hogy más ellenőrzés lehetséges? Van e-mailes lehetőség?
Szerintem most annyiszor próbáltad felvenni a kártyát, hogy lehet letilt valamilyen módon a sok sikertelen próbálkozás miatt. Ez csak egy tipp, de esetleg próbáld meg pár nap, vagy 1 hét múlva felvenni újra. A curve topicban leírt új kártya igénylés se biztos, hogy megoldja a helyzetet, de lehet vele próbálkozni, de az plusz 2000 Ft lenne.
-
norrberth
addikt
válasz
norrberth #835 üzenetére
Toltam a telefonnak gyári beállítások visszaállítást.
SemmiRevolutnak tökmindegy van e app vagy nincs fent. Illetve Fiókszolgáltatások alatt nincs G pay menü.
Az megyTW nek és Curve viszont kell az app.
E nélkül nem jelenik meg a G pay gomb.
De így se megy, ami eddig ment.Remélem idővel fog
<Adamsky> Szerintem igazad van.
Akkor ugye gomb sincs. Tehát az első verzió kipróbálásához kell az app. Az én tippem, hogy se a Curve, se a TW nincs arra a verzióra "ráhangolva", hogy itt "Kelet-Balkánon" nincs dedikált Pay app. ill. hivatalosan nem engedélyezett. -
norrberth
addikt
Ezt írták.
Szia Norbert!
Csapatunk visszajelzett - azt javasolják, hogy töröld a tokent, majd add hozzá ismét, az alábbi lépésekkel:
Nyisd meg a Google Pay appot
A képernyő alján kattints a Fizetés opcióra
Utána válaszd azt, hogy Hozzáadás, majd a Betéti- vagy hitelkártyát
Szkenneld be a kártyádat vagy add meg a kártyaadatokat
Válaszd ki, hogyan szeretnéd hitelesíteni a kártyádat
Írd be a hitelesítő kódot.Itt [link] olvashatsz arról, mit tegyél, ha továbbra sem sikerül a hozzáadás.
Jelezd felénk, ha további kérdésed lenne.
Nekem sms be nem jön semmi.
De más ellenőrzés igen. -
bl4ze
veterán
válasz
stickermajom #830 üzenetére
Nálam éppen fordítva: évek óta használom a Gránit app-ot. Néha random nem megy, leáll - nem tudok fizetni közel 1 percig bénázok vele, hogy érzékelje az NFC-t...
GPay viszont már 20-30 centi távolról is azonnal "csippan" és szépen működik.
Én most az utóbbi hetekben nem használom a Gránitot, inkább a Revo kártyára tettem pénzt és azzal fizetek nem a Gránit miatt izgulok, hogy épp rendben menjen és ne kelljen állni a pénztárnál stb. 1 percig mert "faszkodik"...... -
István89
tag
válasz
stickermajom #830 üzenetére
Ez nem a Gpay hibája, szóval ez ne vegye el tőle a kedved. A curve-nél vannak bajok a nemzeti kártyával. Én is jártam már így, sőt jelenleg még van egy tranzakció, ami még nem került visszatérítésre. (1 hete várom) Nekem TW kártyával eddig 100%-os az arány, ha Gránit pay-t használnék, akkor tuti már lett volna elutasítás ezalatt a 3 hónap alatt.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
norrberth #825 üzenetére
"És érdekes a Revolutnak akkor is ott volt a gomb.
Szépen be is rakta magát.
Lett G pay menü ismét.
Revulot megy bárhogy "Ez ráerősített arra, amiről már régóta beszélek: Vagyis a Revolut "kompatibilis" a Google Pay azon verziójával, amikor nincs app. a Curve pedig nem.
Tényleg a TW-t nézted?Ja, most olvasom, hogy az is k@ki."Jön az Emui 11
És készültem egy Hard resetre.
Hátha úgy fog menni."Kizárt. Itt szerintem nem user oldalon van gond.
#830 stickermajom
"Hogy most a GPay vagy mögötte a Curve a ludas azt nem tudom ... "
Megmondom én neked: a Curve. Én most Revolut-al használom, és 100%-ból 100× működik.
Ha még nem jártál mostanság, nézz be a Curve topic-ba, és látni fogod, van annak némi alapja, amit állítok. Nem tudom, hogy más országokban / régiókban mi a helyzet a Curve, de ha hasonló, akkor hamarosan lehúzhatják a rolót. -
stickermajom
addikt
Nálam továbbra sem tudja teljesen kiváltani sajnos a bankkártyát a GPay, az utóbbi hetekben többször is előfordult, hogy elutasította "Egyéb hiba" címmel több különböző terminál is. Gránitnál ilyen nem volt ezzel a telefonnal, 99,9%-ban elsőre ment, de másodikra biztosan. Hogy most a GPay vagy mögötte a Curve a ludas azt nem tudom, tapasztalataim alapján értéktől függetlenül problémás.
-
István89
tag
válasz
norrberth #824 üzenetére
Akkor nem sikerült, de november végén már sikerült, amikor a Curve support valamit reagált rá, mert amikor hivatalos lett, akkor sehogy se sikerülta hozzáadás az appból, bár most meg az a baj, hogy nem lehet vele nagyon semmit csinálni. Kb két hétig ment jól.
(magyar bin-es kártya)
Szerintem kár volt törölnöd, mert mindegy hogy veszed fel, a végén ugyanúgy fog látszódni a kártya Gpay app alatt.
Reméljük a TW support tud majd segíteni.
-
norrberth
addikt
válasz
<Adamsky> #820 üzenetére
Megcsináltam, eltűnt minden. Appot is töröltem.
Fiókszolgáltatások alatt G pay is eltűnt.És érdekes a Revolutnak akkor is ott volt a gomb.
Szépen be is rakta magát.
Lett G pay menü ismét.Revulot megy bárhogy
De a tw, és a curve továbbra se.
Jön az Emui 11
És készültem egy Hard resetre.
Hátha úgy fog menni.
Előröl mindent...Ha nem, szögre akasztom a kalapom. Topic zárható.
Irt a TW közbe...
Azt írta az ügyintéző valahogy az appból próbáljam meg elindítani.
Írtam neki, hogy ha meg se jelenik a G pay gomb.Köszönjük a visszajelzést és a képernyőmentéseket.
Konzultálunk a csapatunkkal és jelentkezünk, amint van valami fejlemény.Köszönjük türelmedet.
Üdvözlettel,
György -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
norrberth #819 üzenetére
"Szerinted a telón teljes gyalulás segítene?"
Szerintem tuti nem. Ha a Google Play Store és a Google Play Services data-ját törlöd, akkor az tapasztalatom szerint "nulláz" minden szükséges dolgot. A Pay el fog tűnni az Acc. services alól és gombod se lesz pl. a Curve-ben mindaddig, amíg fel nem teszed a natív app-ot.
Én egyébként itt is érzek valami "logikai bukfencet". Pl. nem világos, hogy akinek nincs Pay az Account Services alat, az hogyan varázsolhatja azt elő? -
emeritus
tag
válasz
SzabóTamàs90 #816 üzenetére
Nem visz előre, csupán különbségeket jelez, hogy én nem kaptam ilyet. Vannak eltérő tapasztalatok. Az apphoz hozzáférők kisebbség, szerencsés vagy, ha közéjük tartozol.
-
geryboro
senior tag
xiaomi mi 8.
valaki tudna adni egy leirast a mukodesre birasaval kapcsolatban?
revos kartyat nem lehet hozza adni gpay-hez. -
ACE-
addikt
válasz
SzabóTamàs90 #809 üzenetére
Én nem kaptam ilyen e-mailt...
-
emeritus
tag
válasz
SzabóTamàs90 #809 üzenetére
"Véleménycsere" a Google szándékait illetően adatok híján csak elvi, de alappal vélhetjük, hogy a Google a pénzügyek területén távlatilag tervez és a megfelelő funkciókat a rendszerbe integrálja.
-
norrberth
addikt
válasz
<Adamsky> #808 üzenetére
Ezt keményen benyeltem...
El se hiszem. tegnap még minden jó volt.pf
Nem bírok vele sehogy.
Se Curve, se tw.
Pedig a tw napi szinten kell.Most vihetem a kártyát magammal.
Ha nem lesz jó.
Akkor majd gyári beállítások visszaállítást tolok a telón.
Hátha.TW kíváncsi leszek tud e majd segíteni.
kb 3x alátettem pedig eddig gond nélkül. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
norrberth #806 üzenetére
Egy másik topic-ban adták nekem ezt a linket. Innen kavartam át a Google 1-ra, ahol egy chat-ben - annak ellenére, hogy (tudtommal
) nincs előfizetésem - irányítottak át a Pay-es csapathoz. Azóta ezen a címen levelezek velük: googlepay-support@google.com
Azt mondjuk nem tudom, hogy erre direktbe is lehet-e írni, de meg kell próbálni. -
emeritus
tag
válasz
István89 #798 üzenetére
Bizton állíthatjuk, hogy a Google Pay magyarországi bevezetésekor legalább egy érdemi szereplő - nevezetesen a Google - biztosan tudta, hogy a natív app nem érhető el a Play Áruházban. Ennek ismeretében állapodott meg/működött együtt pénzügyi szolgáltatókkal és kártyatársaságokkal a bevezetés "új" módjáról. Mivel a natív app továbbra sincs az Áruházban és vélhetően nem is lesz, a dolognak a natív app nélkül kell mennie...
-
norrberth
addikt
válasz
<Adamsky> #805 üzenetére
Magyar Bines a Curve kártyám. És eddig hibátlanul hozzá tudtam adni. "Appal"
Írok nekik
Meg a google nek is, e mail címet tudnál adni?Ami érdekes app nélkül amit mi fel se tehetnénk sehogy.
Curve TW alatt nem jelenik meg a gomb. Csak a revolut alatt.
Csak ha fent az app.
Csak hát már így se megyAlkalmazások Google play szolgáltatások alól töröltem a frissítéseket nemrég.
De semmi. Csak nem jó.
Erre jön majd frissítés megint? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
norrberth #804 üzenetére
"Ami érdekes Curve kártyát se tudom ... "
A tiéd is UK BIN-es, ugye? Mondom, egy cipőben járunk:
Revolut megy, Curve nem, TW nekem nincs.
Ha, teheted, írj Te is a Curve-ösöknek, hogy érezzék a törődést.
Én legközelebb viszont megírom ezt a GPay vs. Curve dolgot a Google-nek is, hátha. Velük most elég hosszú e-mail-ezgetésben vagyok a GPay vs. Emui 9 miatt (ld. aláírásom). Szóval, ha azt sikerülne megoldni, akkor utána adok majd nekik új feladatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest