Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
válasz
emeritus #1694 üzenetére
Mindent próbáltam, a Google felületen letiltottam a másik fiók hozzáférést a Payhez, letiltottam a Wallet alkalmazást a telefonon és töröltem a frissítést, majd újra vissza. Egy dolog jutott még eszembe, mivel ez új telefonra költözés után jött, letöröltem az összes kártyát és újra hozzáadtam, hátha azért ugrik, mert nem érzi az alapértelmezett fiókban a kártyát. De ezt még nem teszteltem. Sajnos szükségem van több Google fiókra a telefonon, egyrészt a fő fiókomon nem levelezek, másrészt a céges és magán címeket külön fiókban tartom. De azzal már számolok, hogy a problémás fiókot törlöm, amire átvált és egy új fiókba rakom át annak a névjegyeit. Egyet el szeretnék kerülni, az egy gmail fiókot.
Még egy érdekes dolog, nem tudom mi a program animációja, úgy jön be megnyitáskor, mintha lapozna egyet. Ja és egy Honor Magic5 Pro-ról van szó, normális, ha van Google Pay ikon is? A samsungon ez nem rémlik, ha arra nyomok, akkor is a walllet nyílik.
-
-
tomp
félisten
válasz
emeritus #910 üzenetére
Érdekek döntenek
Pontosan! Lásd OTP...
Ukránoknál van GPay. Itthon még a kérdést sem tudják értelmezni mert van ócsón üzemeltetett és készített Simple amit már ők se mernek reklámozni...
Fintech pedig csak az OTP Mobillal készített cikket. Ott értelem szerűen nem tették fel a kérdést. OTP-vel pedig nincs cikk... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
emeritus #776 üzenetére
"A Gpay úgy viselkedik nálunk, mint az "okos lány": hozott ajándékot is meg nem is ..."
Csak közben az OTP nem tétlenkedik...#777 balinlin
" ... elég sok usert ki is zárnak ... "
Mindeközben az OTP nyit (ld. fenti link). Nyit, mert nem kell POS terminál, és nem kell majd NFC sem. Nem mondom, hogy ezzel most máról holnapra agyoncsapja az NFC-s fizetést, de mindenesetre egy érdekes alternatívát nyújt ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
emeritus #771 üzenetére
" ... ez azon alapulhat, hogy a GPay app hivatalosan nem érhető el nálunk."
Nincs összefüggés. Kártyát GPay app. nélkül - az Account services alatt lévő Pay-ben (ha "előbújt") - is tudsz felvenni." ... mindkét alkalmazásból mennie kell, ahogyan PC-n is."
Így van. Kivéve, hogy PC-n / weben keresztül - tudtommal - nem tudsz contactless payment-re kártyát felvenni.#772 slice14
Sehol sem. Se Curve app.-ban, se GPay app.-ban, se a services alatt."Amúgy szerencsére már helyreált a GPay app ... "
Jaja, máskülönben még a Revolut kártyám se tudnám (köszi Emui 9) használni. Más kérdés, hogy a Play!-ben ugye még mindig tiltva van. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
emeritus #768 üzenetére
" ... ez "banki" alkalmazásból lehetséges ... "
Szerinted csak és kizárólag? Már nem emlékszem, hogy hol - talán pont ebben a topic-ban - mutatta valaki, hogy a Curve support a válaszában azt írta, hogy csak az alkalmazáson keresztül lehet felvenni a kártyát. Érdekes.
Persze nekem most (mióta hivatalosan is lehet használni itthon a GPay-t) se így, se úgy nem sikerül. Szemben a Revolut-al, aminek kb. mindegy.
All-in-all szerinted érdemes a Google irányából is próbálkozni? Eddig én nem tettem, mert a hiba alapján (írja is, hogy fordulj a bankodhoz) eszembe se jutott.Na, közben meg is találtam.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
emeritus #549 üzenetére
Fel tudom venni, de az nem segít. A contactless payment-et nem engedi beállítani a kártyára.
Az a baj, hogy abban sem vagyok biztos, hogy a Revolut működik. Mert hiába minden "szuperzöld" (az volt akkor is, mikor a "nagy testvér" kilőtte a Google Pay app.-omat) semmi nem garantálja, hogy fizetni is tudok majd vele.
Szóval tesztelnem kell ...
... de az biztos, hogy ma úgy se ment, hogy beléptem az Account Services alatt a Google Pay-be, ahol írja, hogy érintsem oda a terminálhoz. Kénytelen voltam a sokat szidott Simple-re váltani... no comment. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
emeritus #398 üzenetére
"Az X darab token az offline, netkapcsolat nélküli GPay használatot biztosítja ... "
Ezt tudtam eddig is, csupán arra gondoltam, hogy un-lock nélkül ezek a token-ek nem frissülnek. Kvázi olyan, mintha offline-ba nyomnád. Ez persze csak feltételezés részemről (tévedés jogát fenntartom). -
-
SolymossyBal
tag
válasz
emeritus #320 üzenetére
"Feltétel, hogy a Curve kártya BIN megfelelő legyen, másképp nem megy. Az enyém UK., állítólag a magyar nem működik."
Erre kérhetek visszajelzést a közösségtől?
-Van akinek nem "jó" BIN-es kártyáját sikerült hozzáadnia a gPay-hez?
-Van akinek magyar Curve regisztrációs kártyáját benyalta a gPay?"Az aktiváláson túl használni is próbáld a kártyát fizetésre."
-Ez előfeltétele a gpay-es Contactless payment aktiválásnak? -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
emeritus #164 üzenetére
Köszi, megtaláltam!
(#165) st6969
" ... hogy az Android 10 váltásnak volt-e bármi köze hozzá."
Biztos, hogy nem, mert én most 9-en vagyok. És nekem ettől függetlenül biztos, hogy kell az alkalmazás, mert ott látom csak a költéseimet, valamint azt tudom társítani / kapcsolni az NFC-hez (esetemben még ott van a Simple). Fura lenne, ha a Google Pay letiltódna.
"Talán tomp fórumtárs ... "
Elő szokott itt is fordulni.
"Erre biztos, hogy szokott járni." - ezt nem ismertem. Na, majd szétnézek ott is. Köszi!(#168) ... de akkor nálad mi van kiválasztva, mi látszik az NFC-s beállításoknál?
(#166) Jofi81
" ... ha ott van a szolgáltatások között, akkor nem is kell, hogy telepítve legyen az alkalmazás?"
Hát, én most le nem szedem, mert örülök, hogy működikde egyszerűen kizártnak tartom, hogy ne kelljen (külön a Google Pay app.)
(#171) natë
Mit jelent nálad az, hogy újraflash-elés?
a) külső forrásból feltettél egy gyári (korábban azt írtad, nem root-olsz, nem játszol "főzött" ROM-okkal) rendszert
b) nyomtál egy factory reset-et -
st6969
őstag
válasz
emeritus #161 üzenetére
Igen, az megvolt. Transferwise-zal használtam rendszeresen GPay+NFC-t, de ott az nem tetszett, hogy átutalással kell tölteni (felár mentesen). Csak fura volt, hogy a TW kártyánál külön engedélyeztetni kellett az érintéses fizetést.
Curve-nél semmi ilyen nem volt, rögtön hozzáadta, sőt Lidl-ben már fizettem is úgy, hogy Revolut virtuális van mögötteSzóval jelentem, hogy Curve+GPay működik. Valamint Transferwise+GPay is működik. Cím mókolás nem volt, GPay apkmirrorról lett feltéve, de már az sem kell, mivel a Google fiókszolgáltatások része lett nálam. Le is tiltja a GPay appot az Android 10, ennek ellenére működik az NFC-s fizetés. Play áruházból nem tölthető, kiírja, hogy az Ön országában nem elérhető. De észleli, hogy már fent van, és azt írja letiltva. Viszont lehet engedélyezni. Pár nap múlva megint letiltja. A fiókszolgáltatások miatt viszont stabilan működik, így engem már nem zavar, hogy a GPay app tiltva van.
A fő Raiffeisenes bankkártyámat valahogy nem merem hozzáadni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest