- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Monitor hiba topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rnyk
tag
Ez egy igen kellemes terv! Sajna az Intel le van maradva... ígérik a PCI e 4-t a Rocket Lake-be (pletykák szerint a Comet Lake-ben is benne van de valami gikszer miatt deaktivaltak) és mivel a foglalat ugyanaz ezért a lapok majd támogatni fogjak.
De azt hiszem a te esetedben ez irreleváns mert nem fogsz csak ezért egyből procit cserélni.
-
ElEvEn11
senior tag
Van Ryzen kompatibilis is a szériában, ami támogatja a 4.0-át. Skandináviában már kapható és kb 130 000 Ft-nak megfelelő összeget kérnek érte.
-
NightGT
senior tag
Legolcsóbb Z490es lap, amit eddig láttam, az 150 USD...X570 árakra kell készülni szerintem
-
Chrys_
addikt
De hogy a 10900K(F) sem fogja még támogatni... cserélném a 3930K-s gépem végre, de nem fogok egy már tudottan lecserélendő rendszerre sokat költeni. Főleg, mivel hosszútávra kell, mint ahogy a mostani rendszer is 2012-s.
Szerintem ebből az lesz, hogy év végén, amikor elvileg megjelenik az új nVidia kártya, jön egy 3080Ti, majd valószínűleg egy Ryzen 4000 rendszer (ami talán 2021 elején jön?) -
törölt tag
Jóval afölött szerintem. A ProArt Z490-Creator 10G-t kb. 550 dollárra tippeli az Anand.
(Ami adók nélkül értendő persze.) -
ezek 100 ezer fölötti lapok lesznek gondolom és nincs PCIE 4.0 ?
-
tibaimp
nagyúr
Synthwave: a lapon nincs sima Gb-es lan csati, csak a 2,5Gb-es van, legalábbis ezt írja az oldal specifikációja: [link]
Ezzel a fent taglalt rejtély is megoldódott -
Male
nagyúr
"A hálózati kapcsolódás egy gigabites, továbbá egy 2,5 gigabites Ethernet aljzat segítségével lehetséges"
...én csak egy csatit látok a hátlapon, szóval itt valami nem stimmel.Amúgy tetszetős lap, értelmesnek tűnő bordákkal végre a csicsa helyett. (Már csak erről a minden matt fekete dologról kéne leszokni, ha szerelni kell, kiesik a szemem, hogy lássam, főleg ha a fényviszonyok sem tökéletesek... a régi eltérő színű csatik sokkal jobbak voltak ilyen szempontból.... persze nem kell visszatérni a régi GigaByte-féle szivárványhoz, de legalább a a NYÁK-tól eltérő színűek lehetnének a csatlakozók.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A ProArt termékcsaládot erősítő típus a nyugdíjba vonuló Pro WS almárka fáklyáját viszi tovább.
- PlayStation 5
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Opel topik
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest