- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rnyk
tag
Ez egy igen kellemes terv! Sajna az Intel le van maradva... ígérik a PCI e 4-t a Rocket Lake-be (pletykák szerint a Comet Lake-ben is benne van de valami gikszer miatt deaktivaltak) és mivel a foglalat ugyanaz ezért a lapok majd támogatni fogjak.
De azt hiszem a te esetedben ez irreleváns mert nem fogsz csak ezért egyből procit cserélni.
Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni.
-
-
ElEvEn11
senior tag
Van Ryzen kompatibilis is a szériában, ami támogatja a 4.0-át. Skandináviában már kapható és kb 130 000 Ft-nak megfelelő összeget kérnek érte.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
NightGT
senior tag
Legolcsóbb Z490es lap, amit eddig láttam, az 150 USD...X570 árakra kell készülni szerintem
Speed is the only truly modern sensation
-
Chrys_
addikt
De hogy a 10900K(F) sem fogja még támogatni... cserélném a 3930K-s gépem végre, de nem fogok egy már tudottan lecserélendő rendszerre sokat költeni. Főleg, mivel hosszútávra kell, mint ahogy a mostani rendszer is 2012-s.
Szerintem ebből az lesz, hogy év végén, amikor elvileg megjelenik az új nVidia kártya, jön egy 3080Ti, majd valószínűleg egy Ryzen 4000 rendszer (ami talán 2021 elején jön?)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jóval afölött szerintem. A ProArt Z490-Creator 10G-t kb. 550 dollárra tippeli az Anand.
(Ami adók nélkül értendő persze.)[ Szerkesztve ]
-
félisten
ezek 100 ezer fölötti lapok lesznek gondolom és nincs PCIE 4.0 ?
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
tibaimp
nagyúr
Synthwave: a lapon nincs sima Gb-es lan csati, csak a 2,5Gb-es van, legalábbis ezt írja az oldal specifikációja: [link]
Ezzel a fent taglalt rejtély is megoldódottA tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
Male
nagyúr
"A hálózati kapcsolódás egy gigabites, továbbá egy 2,5 gigabites Ethernet aljzat segítségével lehetséges"
...én csak egy csatit látok a hátlapon, szóval itt valami nem stimmel.Amúgy tetszetős lap, értelmesnek tűnő bordákkal végre a csicsa helyett. (Már csak erről a minden matt fekete dologról kéne leszokni, ha szerelni kell, kiesik a szemem, hogy lássam, főleg ha a fényviszonyok sem tökéletesek... a régi eltérő színű csatik sokkal jobbak voltak ilyen szempontból.... persze nem kell visszatérni a régi GigaByte-féle szivárványhoz, de legalább a a NYÁK-tól eltérő színűek lehetnének a csatlakozók.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest