Hirdetés
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnR
aktív tag
Mivel ugyanazt a textúrát húzzák a részletesebb vázra is, ennél a proginál nem lesz nagy különbség. Sokáig nézegettem én is a képeket, és a rejtvényújságok nekem is beugrottak
. Valóban megtalálni a szögletek legömbölyítését (ami dicséretes), ha nagyon koncentrál az ember rá, de a pálya szélén ugráló 5-10 mm-es közönség 200 km/h-ás sebességnél semmit nem javítanak a látványon... A zászló is jól néz ki, a víz továbbra is messze van a valóságtól (ill. nem került közelebb hozzá a tesszelálástól), de ha ezekben ki is merül a DX11 effektjeinek a sora, akkor bizony kár volt beletenni. Főleg az 50%-os teljesítményesés miatt
.
És ez még nem is teljes tesszelálás, csak néhány objektumon alkalmazták! Mi lesz ha mindenre alkalmazzák, és nem az Unigine engine lesz alatta? 5870-en 10 fps!? Ez valóban a 8xxx-es nV kártyák startját idézi. Ott is beugrott a DX10 és én megjósoltam, ha komolyra veszik a használatát, nem csak imitt-amott, akkor összefossák magukat a kezdéskor méregdrága csodakártyák... Persze mindenki hülyének nézett és lehurrogott (aztán igazam lett
).
Reméltem, hogy most ez nem ismétlődik meg (és lecserélhetem a 4830-am egy 5770-re), de látom ugyanaz van most is. Pedig a Heaven teszt elég szépen muzsikált 10.1-ben, és reménykedtem, hogy 5770 esetén ha nem túlozzák el a tesszelálást, mint a tesztprogiban, akkor simán veszi majd az akadályokat legalább a kezdő DX11-es címekben. De látom ez nem így lesz. Már az első akadályokba belebuknak, amikor még csak pici bemutató érkezik az új effektekből. Ha ezt komolyan bevetik, megfexik itt még a 2 fejű szörny is... Majd a következő generáció lesz alkalmas igazán a tesszelációra (talán).
Új hozzászólás Aktív témák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Fiio FT1 + Topping L30 AMP/Pre-Amp + 10cm Topping RCA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Valóban megtalálni a szögletek legömbölyítését (ami dicséretes), ha nagyon koncentrál az ember rá, de a pálya szélén ugráló 5-10 mm-es közönség 200 km/h-ás sebességnél semmit nem javítanak a látványon... A zászló is jól néz ki, a víz továbbra is messze van a valóságtól (ill. nem került közelebb hozzá a tesszelálástól), de ha ezekben ki is merül a DX11 effektjeinek a sora, akkor bizony kár volt beletenni. Főleg az 50%-os teljesítményesés miatt
.
).