Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #28 üzenetére
Azt várhatod!
Ha ki is jön, akkor sem mostanában. -
jonnyjoker01
veterán
Nagyon várom már ezt a játékot, nagyon remélem PC-re is ki fog jönni hamarosan
-
törölt tag
Uh, ez valahogy kimaradt, biztos taszitott, hogy MMO-kent hivatkoznak ra allandoan. Kossz az infot, de nagyon gyanus nekem ez a coop-centrikussag, hogy csak pl Borderlands-fele szingli lesz (azaz van de minek). Na majd nezek rola velemenyeket ha megjelenik, iden amugy se lenne mar ra idom.
-
powered
tag
Én előrendeltem ps4-re. De a célzásom még gyatra... remélem hozzá lehet szokni. Csak ettől félek. Biztosan jó játék lesz.
-
Hunzoza
csendes tag
Szépnek szép, de a béta alapján nem mondanám forradalminak. Látni hogy tolták bele a pénzt, a jelenlegi szerény konzolos felhozatalban valószínű hogy jól fog szerepelni.
-
Liquid Snake
aktív tag
Nem rossz
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #20 üzenetére
Hat nezd meg az alairasat, mi mast mondana
Reszletjeiben nem fogsz semmi forradalmi talalni, az osszhatas es az egesz puszta ambicioja az ami elegge peldatlan. Meg hat Bungie, ha csak feleannyira lesz elvezetes a jatekmenet mint a Halo-kban mar elegedett lehet mindenki.
Kar, hogy teljesen multi orientalt, az egyetlen ok amiert nalam kimarad -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #18 üzenetére
Hja, de ilyen FPS játékban elég ritkán van.
-
Bad Pritt
félisten
-
anulu
félisten
szép meg jó, csak béna vagyok konzolon az fps-hez. úgyhogy kimarad, majd nézem a yt videókat.
-
Prof01
veterán
Jó lesz ez! Már csak 17 nap!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Nincs külön healer meg tank. Kb. úgy kell elképzelni mint borderland-et. Fegyvereket bárki használhatja, ha megvan a hozzá szükséges szintje, az armorokat meg csak az azonos kasztok...
-
Kirrr
aktív tag
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
kb. mint a Borderlands
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
3 kaszt van benne, kasztonként kettő skill tree. Később lesznek majd újak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Felfedezhető benne a Halo játékok stílusa, lévén a Bungie csinálja.
-
Sirandrish
legenda
Miez? Halo más néven?
-
bbTamas77
aktív tag
Erre van igény, akció, harc, látványos legyen, ennyi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- ELADÓ nintendo switch OLED konzolok és kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest