- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Samsung LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
#40553216 #280 üzenetére
Jaj, már csak te hiányoztál ide...
Latex miatti megrovás ok, abban pontatlan voltam, most már azért utánajárogattam kicsit. Viszont szerintem itt neked nem is az, hanem alapból Linux felhozatala fájt leginkább...
Ez a több, v kevesebb idő megint szubjektív, ki melyiken tud jobban dolgozni...az újabbak már eleve erre az elrendezésre épülnek és azért nem kell annyit tanulgatni azt , inkább magával az alapvető használattal, funkciók alkalmazásával szoktak nagyobb gondok lenni, nem feltétlen a menüben való eléréssel.
Megint az MS hibája... lehet volt egy kis marketing túlzás (ahogy sokx többi gyártónál is), de egy szoftver használatát alapvetően usernek is tanulni kell, nem csak 1 kattintás, aztán kész a szakdoli. Mért, ennyi erővel az Open -LibreOffice-t, v a Kingsoftotot szerinted az átlag user jobban tudja kezelni, v akár a LatexetOtt is nyugodtan lehetne szidni akkor azok gyártóit, mert szegény Marika néni nem ért hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest