Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Nem láttam még olyan házat amelyik HDD tartója értelmesen lett volna megoldva. Nekem Define 3 van. Azt viszonylag egyszerű volt moddolni. Minden belső tartót kiszereltem a hdd tartó keretet pedig a ház aljához rögzítettem egy speciális rezgéscsillapító anyag (szivacs, gyorskötöző
) közbeiktatásával. Legutóbb Inwin házba raktam össze gépet. Ott is egyszerű megoldani a rezgés csillapítást, mivel a ház aljában nincs semmi.Azt ügye mondanom sem kell, hogy a Define R3 összes ventilátora instant kuka. De majd a süket vérpistikék jól megszakértik, hogy márpedig ez nekik rojszrojsz.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) közbeiktatásával. Legutóbb Inwin házba raktam össze gépet. Ott is egyszerű megoldani a rezgés csillapítást, mivel a ház aljában nincs semmi.