Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
skylinelaca #1 üzenetére
A leshcatlabs-os driver-t csak szűzen telepített windows-ra érdemes feltenni. Az oldalon elég részletes manual van a driver használatáról, alap angollal már emészthető.
#Duliee: debizony, az lehetséges, de akkor még nagyon nem tudtam, hogy mi történik. A cikk ugye kronologiai sorrendben dolgozza fel a történéseket. Ezért szakmailag több helyen kifogásolható, nyilván, de én szívesen vállalom, hogy núb voltam
Hadd okuljon belőle mindenki.
Megmondom őszintén, szerintem sokan fognak notebookot kapni karácsonyra. Ezeknek egy részében intel cpu és dedikált amd gpu lesz. A cikk azért készült el még karácsony előtt, hogy a Google is be tudja indexelni, ha rákeres valaki magyarul a problémára, akkor legyen rá egy releváns találat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest