Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
Szép írás, ismerős történet. Nekem egy HP G6 1104sh típusú laptopom van, hasonló célokkal vettem anno. i3 van benne, 6gb ram, és egy ugyanilyen működésű kettős úgynevezett "váltható grafikus rendszer". Intel és a Radeon HD6470 1gb között váltogat elvileg. Az én gépemnél a furcsa dolog az hogy mikor megvettem a gépet, tényleg szépen futottak a játékok rajta (ugyanazzal játszok most is amivel 3 éve) de manapság már egy film nézése közben is meg-meg akad a kép/hang tehát mintha csökkenne a teljesítmény. Volt szervizbe, megbeszéltem előtte a munkafelvevővel a problémáimat ,hogy szerintem csökkent a gép teljesítménye nem is kicsit, akadnak a filmek-zenék. A gyártó oldalán mindenből ugyanaz az 1 driver érhető el mint gép megjelenése óta... A szervizből úgy jött vissza a gép ,hogy kicserélték immár harmadszor a hűtőventilátort és frissítették a biost.... ennyit volt képes tenni a HP szerviz, írtam is nekik szép visszajelzést róluk amit majd a robot úgyis kukáz. Próbáltam az általad linkelt oldalról (leshcatlabs) letöltött driverrel a gépet, de akármelyiket is próbáltam, a dolog már megbukott azon ,hogy restart után már a Windows Aero sem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Napelem
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest