Hirdetés
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép írás, ismerős történet. Nekem egy HP G6 1104sh típusú laptopom van, hasonló célokkal vettem anno. i3 van benne, 6gb ram, és egy ugyanilyen működésű kettős úgynevezett "váltható grafikus rendszer". Intel és a Radeon HD6470 1gb között váltogat elvileg. Az én gépemnél a furcsa dolog az hogy mikor megvettem a gépet, tényleg szépen futottak a játékok rajta (ugyanazzal játszok most is amivel 3 éve) de manapság már egy film nézése közben is meg-meg akad a kép/hang tehát mintha csökkenne a teljesítmény. Volt szervizbe, megbeszéltem előtte a munkafelvevővel a problémáimat ,hogy szerintem csökkent a gép teljesítménye nem is kicsit, akadnak a filmek-zenék. A gyártó oldalán mindenből ugyanaz az 1 driver érhető el mint gép megjelenése óta... A szervizből úgy jött vissza a gép ,hogy kicserélték immár harmadszor a hűtőventilátort és frissítették a biost.... ennyit volt képes tenni a HP szerviz, írtam is nekik szép visszajelzést róluk amit majd a robot úgyis kukáz. Próbáltam az általad linkelt oldalról (leshcatlabs) letöltött driverrel a gépet, de akármelyiket is próbáltam, a dolog már megbukott azon ,hogy restart után már a Windows Aero sem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest