- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Ez egy iszonyú jó és különleges játék a szó legjobb értelmében. Szerintem Kojima és csapata hatalmasat alkotott DS -el. Pedig sokáig úgy voltam vele, hogy bottal se piszkálnám meg, mert eleinte felültem a negatív hullámoknak, hogy "ez csak séta szimulátor" meg a többi f*szság. (már megint bebizonyosodott az, hogy az ember saját magának alakítsa ki a véleményét, ez az egyetlen út.) Aztán néztem róla néhány gameplay videot és azt éreztem, hogy egyre jobban kezd behúzni az egésznak a hangulata és világa, és aztán meg is vettem. És milyen jól tettem. Imádtam mindegy egyes pillanatát, a cutsceneket is, és mindent. A sztori rohadt jó, semmi rosszat nem tudok mondani.
Meg fogom venni a director's cutot, mert ez a játék megérdemli.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
M.Úr
tag
válasz yericho800 #15 üzenetére
A hsz-em magyarul írtam, mégse sikerült megérteni egyeseknek...
-
Kylesa
aktív tag
-
yericho800
aktív tag
Van hozzá fordítás! Mi a ferde fa**t nem lehetne rajta érteni?
Kojima gamek mind ilyen mélyek sztoriba. Kicsit is benne vagy a játék világba, akkor fudod és úgy ülsz le elé! Kicsit elvont, kicsit lassú de valahol egyedi is! És van hangulata. ;) sok tucat buzi játék amiben van egy, két egy soros, meg pár cutscene azok se jók. Ebben van munka azért.R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Plazmacucci #2 üzenetére
Attól hogy Mikkelsen benne van, még a Reedus fejét kell nézned a végigjátszás során.
Live-Die-Respawn
-
GodGamer5
addikt
Iszonyat jó game. Kicsit gondolkodni kell rajta, akinek ez nem megy, mert nincs meg hozzá az agyi kapacitása az egy óriási kalandtól vonja meg magát..
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
nemlehet
őstag
-
30z.Samu
félisten
válasz DiamondBack #6 üzenetére
Őket végül megbüntették akkor? Mert azt hiszem az embargot nem igen vették figyelembe.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
DiamondBack
senior tag
Magát a játékot konkrétan a sétaszimulátor játékmenet én nem éreztem szükségesnek megvenni, végig néztem a theVR-os streamet és készen is vagyunk
-
M.Úr
tag
Hogy ellenvélemény is legyen: engem ledöbbentett hogy mekkora egy értelmezhetetlen fos.
3 órát tettem bele, ebből kb két és fél cutscene volt. A maradék félben meg ilyen nyávogó hipster nyáladzós "zenét" nyomattak, amit nem lehetett sem lehalkítani, sem kikapcsolni.
Filmnek szar, játéknak meg... öööö... nem tudom, mert 3 óra alatt kb 5-5 percre kaptam meg az irányítást. -
Kylesa
aktív tag
Tavaly karácsonyra, egyben névnapomra megleptem magam vele Steamen. Még aznap délután nekiültem játszani, igazából azt se tudtam, mi merre hány méter.
127 óra lett a vége, 63/63 acsival.
Én imádtam, örülök, hogy sok példány kelt el belőle, szerintem megérdemelten.it's a danger pretty here in Night City
-
félisten
-
30z.Samu
félisten
Ahhoz képest, hogy anno elég sokan istenítették a játékot, most nagy a csend.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest