Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Ez egy iszonyú jó és különleges játék a szó legjobb értelmében. Szerintem Kojima és csapata hatalmasat alkotott DS -el. Pedig sokáig úgy voltam vele, hogy bottal se piszkálnám meg, mert eleinte felültem a negatív hullámoknak, hogy "ez csak séta szimulátor" meg a többi f*szság. (már megint bebizonyosodott az, hogy az ember saját magának alakítsa ki a véleményét, ez az egyetlen út.) Aztán néztem róla néhány gameplay videot és azt éreztem, hogy egyre jobban kezd behúzni az egésznak a hangulata és világa, és aztán meg is vettem. És milyen jól tettem. Imádtam mindegy egyes pillanatát, a cutsceneket is, és mindent. A sztori rohadt jó, semmi rosszat nem tudok mondani.
Meg fogom venni a director's cutot, mert ez a játék megérdemli.
-
M.Úr
tag
válasz
yericho800 #15 üzenetére
A hsz-em magyarul írtam, mégse sikerült megérteni egyeseknek...
-
yericho800
aktív tag
Van hozzá fordítás! Mi a ferde fa**t nem lehetne rajta érteni?
Kojima gamek mind ilyen mélyek sztoriba. Kicsit is benne vagy a játék világba, akkor fudod és úgy ülsz le elé! Kicsit elvont, kicsit lassú de valahol egyedi is! És van hangulata. ;) sok tucat buzi játék amiben van egy, két egy soros, meg pár cutscene azok se jók. Ebben van munka azért. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Attól hogy Mikkelsen benne van, még a Reedus fejét kell nézned a végigjátszás során.
-
GodGamer5
addikt
Iszonyat jó game. Kicsit gondolkodni kell rajta, akinek ez nem megy, mert nincs meg hozzá az agyi kapacitása az egy óriási kalandtól vonja meg magát..
-
30z.Samu
félisten
válasz
DiamondBack #6 üzenetére
Őket végül megbüntették akkor? Mert azt hiszem az embargot nem igen vették figyelembe.
-
DiamondBack
senior tag
Magát a játékot konkrétan a sétaszimulátor játékmenet én nem éreztem szükségesnek megvenni, végig néztem a theVR-os streamet és készen is vagyunk
-
M.Úr
tag
Hogy ellenvélemény is legyen: engem ledöbbentett hogy mekkora egy értelmezhetetlen fos.
3 órát tettem bele, ebből kb két és fél cutscene volt. A maradék félben meg ilyen nyávogó hipster nyáladzós "zenét" nyomattak, amit nem lehetett sem lehalkítani, sem kikapcsolni.
Filmnek szar, játéknak meg... öööö... nem tudom, mert 3 óra alatt kb 5-5 percre kaptam meg az irányítást. -
Kylesa
aktív tag
Tavaly karácsonyra, egyben névnapomra megleptem magam vele Steamen. Még aznap délután nekiültem játszani, igazából azt se tudtam, mi merre hány méter.
127 óra lett a vége, 63/63 acsival.
Én imádtam, örülök, hogy sok példány kelt el belőle, szerintem megérdemelten. -
-
30z.Samu
félisten
Ahhoz képest, hogy anno elég sokan istenítették a játékot, most nagy a csend.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Miközben ősszel érkezik a Director's Cut, addig az alapjáték egy újabb mérföldkövet ért el.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Nintendo Switch Oled + Pro Controller
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest