Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• antikomcsi

veterán

válasz Robi BALBOA #74 üzenetére

Senki nem mondta, és tudom, hogy Te sem. Csak nem mindenki jártas ebben, és nehogy félreértse úgy, hogy a komplett 9800 családból lett a 250. :DDD

Cifrázni lehet, csak nem biztos, hogy érdemes, mert a legtöbb fizikszes játék nem is igazán fizikszes. A jövőben pedig lehetne vele számolni, hisz manapság már nem extra a 2db. pci-e 16x hosszúságú slot a lapokon, csak kár, hogy a vga gyártók üzleti érdekeltségei miatt nem valószínű, hogy terjedni fog.

(#75) h_143570

Az az igazság, hogy én ezt konkrétan nem tudom, és azt sem, hogy az a statisztika azt mutatja, hogy viszonylag kevés nállunk az illegális szoftver, vagy azért nem tér el nagyon, mert máshol is sokat használnak.

Én ezt csak úgy gondoltam, és az is lehet nincs igazam, de abból indultam ki, hogy eddig ahova hívtak főleg családi képekhez, egyiken sem volt legális win. Kivéve párat, ami azzal lett vásárolva a tacskóban. Amúgy még a vistával vett notikon is tört xp-t találtam.

Azt látom az embereken, hogy nekik a szoftver az nem termék ezért nem is akarnak érte pénzt adni.

(#77) Vistaboy

Akkor jó. ;)

(#78) Ateszzero

Igen, ez jelentősen megnöveli a megoldási lehetőségek kivitelezését. ;]

Valóban az a helyzet, hogy aki a jövőben fizikázni akar, annak ehhez mérten kell lapot választania.

Új hozzászólás Aktív témák