Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Nem vagyok grafika mániás, de ebben a játékban szemet szúrt... Engem nem győzött meg ez a kis bemutató, sőt! Csak annyit láttam, hogy lopakodás, harap, lopakodás, harap... és skill. Van ennek sztorija? Jobb lett volna ha azzal reklámozzák.
Annyi legyen mentségére, hogy vannak jobb videók róla, de ha csak ez az egy lenne, nem sokan vennék meg az biztos. Ez mérföldekkel jobb.
-
Nekem tetszik a játék nem egykaptafa, amnéziás vámpírt írányítani nem sok játékban lehet. A cell shaded grafika meg egész pofás, mondjuk a karakterek eléggé kidolgozatlanok.
-
Lei559
tag
igen.. egyenlőre én is csak a trailer alatt futó zenét tartom az egyetlen értékelhető részének az egész "Dark" projektnek.

-
kengyel
nagyúr
Akkor hátast nem dobtam tőle

-
ArmanD.
őstag
A 7-8 hozzászólásból is látszik hogy senkit nem fogott meg ez a trailer

-
ArmanD.
őstag
Valakinek bejön ez a játék amúgy?

-
sad_Vamp
őstag
Ez a zene szörnyű... talán ez olyasmi akart lenni mint a Vampire the Masquaradeban a chiasm-isolated nóta.... ott bejövős volt a fíling... itt nem igazán. Remélem nem csak ilyen stílusú zenék lesznek benne.
-
Akos96
senior tag
Imádom a darkos (hehe) képi világú cuccokat, de ez valahogy nem jön be. Bár lehet, hogy a társított zene miatt, de lehet, hogy a grafika miatt, ami kicsit gagyinak hat - élén a neonvisionnel.

-
Kanczy
veterán
A koncepció tetszik, de ez a neonos, villogó-vibráló őrület már nem annyira

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

Ez egy olyan érát idéz vissza amikor még a stealth játékok jók voltak