-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Budapesten is láttam hasonló dolgokat pár hónapja 150ezer Ft körüli áron (és ki is vették őket!). Pár példa:
- lakás, amin nincs egyetlen ablak sem
- lakás, amin bár van ablak, de az fix, tehát nem nyitható
- konyhában van a WC-csésze
- a WC-helyiségben a WC-csésze fölé tettek egy zuhanyfejet, így ez egyúttal a zuhanyzód is (praktikus, mert miközben ülsz a WC-n, közben le is tudsz zuhanyozni, bár lehet, hogy ilyenkor a WC-csésze valójában zuhanytálcaként funkcionálna, ezt a részét nem teljesen értettem)
- a bejárati ajtó a WC-helyiségbe nyílik, tehát amikor jössz haza, akkor a WC-helyiségen keresztül tudsz hazamenni (szintén praktikus, ha gyorsan rohansz haza, mert hasmenésed van, viszont kevésbé praktikus, ha jössz haza, és valaki éppen ott ül a WC-n)
- láttam olyan albérletet is, aminél amint belépsz a lakásba (alsó szint), ott meg se tudsz mozdulni, de sebaj, mert egy falnak támasztott létrán mászhatsz fölfele 1-et, majd még 1-et is ha akarsz (dupla galériás lakásként volt hirdetve)
- volt olyan lakás, ahol az ágy mellett (közvetlenül a fej résznél) egy PB-gázpalack volt
- volt egy templom padlásterén(?) /nekem valami olyasminek tűnt/ kialakított lakhatásra alkalmas kis kuckó is, ott feltétel volt, hogy a leendő bérlő kifejezetten vallásos beállítottságú legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Mini-ITX
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Honor Magic 6 Pro 512 Gb Black
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest