Hirdetés
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Budapesten is láttam hasonló dolgokat pár hónapja 150ezer Ft körüli áron (és ki is vették őket!). Pár példa:
- lakás, amin nincs egyetlen ablak sem
- lakás, amin bár van ablak, de az fix, tehát nem nyitható
- konyhában van a WC-csésze
- a WC-helyiségben a WC-csésze fölé tettek egy zuhanyfejet, így ez egyúttal a zuhanyzód is (praktikus, mert miközben ülsz a WC-n, közben le is tudsz zuhanyozni, bár lehet, hogy ilyenkor a WC-csésze valójában zuhanytálcaként funkcionálna, ezt a részét nem teljesen értettem)
- a bejárati ajtó a WC-helyiségbe nyílik, tehát amikor jössz haza, akkor a WC-helyiségen keresztül tudsz hazamenni (szintén praktikus, ha gyorsan rohansz haza, mert hasmenésed van, viszont kevésbé praktikus, ha jössz haza, és valaki éppen ott ül a WC-n)
- láttam olyan albérletet is, aminél amint belépsz a lakásba (alsó szint), ott meg se tudsz mozdulni, de sebaj, mert egy falnak támasztott létrán mászhatsz fölfele 1-et, majd még 1-et is ha akarsz (dupla galériás lakásként volt hirdetve)
- volt olyan lakás, ahol az ágy mellett (közvetlenül a fej résznél) egy PB-gázpalack volt
- volt egy templom padlásterén(?) /nekem valami olyasminek tűnt/ kialakított lakhatásra alkalmas kis kuckó is, ott feltétel volt, hogy a leendő bérlő kifejezetten vallásos beállítottságú legyen
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest