Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• seniman

veterán

Idézet egy másik topikból:

"Sziasztok!
    Lenne egy hardveraprós hirdetés, melyben egy telefont kínáltak fel eladásra (képet nem tartalmaz a hirdetés). Az eladó az első üzenetemre válaszolt még aznap, röviden közölte, hogy nem tud képet küldeni, feltenni a termékről. Ezt követően megérdeklődtem, hogy személyes átvételre, megtekintésre, próbára hol és mikor lenne lehetőség pontosan. Erre az üzenetemre már nem érkezett válasz. Azóta több privátot is küldtem neki, a hirdetéshez is írtam, de választ nem kaptam, annak ellenére, hogy naponta többször is fent járt, ha jól láttam.
    Ilyenkor lehet tenni valamit az esetleges káresetek megelőzése érdekében (nem, ezek után én már nem szándékozom megvásárolni a terméket)? Ugye szabálytalanság nem történt, ha jól gondolom, csak azért mégiscsak furcsa egy kicsit, legalábbis számomra."

Ti is arra gondoltok,amire én? :F A teló valszeg nem is létezik,a kedves eladó meg várja az előre utalós palimadarakat. :W

Új hozzászólás Aktív témák