Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiNiM
tag
bazzeg 512 rammal nekem ez halál lenne
-
Samus
addikt
Én a böngészősbe néztem be, leástam a láváig, aztán győztem rájönni, hogy a fenébe lehet feljutni (fel lehet, de rengeteg idő), megoldottam, kiléptem...
-
Cucuska2
addikt
én tegnap azzal szenvedtem hogy hajóra szálltam, és elkezdtem agyagot keresni, de nincs elég, szal még majd kell. Meg a halloween update óta kialakultak különböző természeti övek, a házam kontinentális erdőben van, de egy 5-10 perces hajóútra van szavanna, esőerdő, sivatag...
-
Cucuska2
addikt
válasz
westcoastog #8 üzenetére
tolts le javat
Másoknak: ha virágbolti sajnos nem segíthetek, ha meg nem az akkor nem kell mindig beírni a user/pw párost, ha üresen marad akkor is működik. Java még mindig kell. A classickal ha játszotok freebuild szerverre menjetek(mert sok le van korlátozva a hülyegyerekek miatt) a survival multi nekem csak akkor működik ha mindenki operátor.
-
westcoastog
veterán
na most ezt hogy kell játszani? kiírta hogy offline tudjam tolni online kell előtte egyszer, fölmentem a böngészős játékba bohóckodni pár percet, de még mindig nem jó.
-
kmisi99
addikt
Már mindenki a minecraftot tolja?
Csal nekem nem működik egyedül
-
Probber
őstag
válasz
westcoastog #2 üzenetére
Nem! Személygépjárműre!
-
Ice!?
őstag
válasz
westcoastog #2 üzenetére
szilvás buktát mer azt szeretem.
-
De mennyire?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- DELL Universal Dock UD22
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest