Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiNiM
tag
bazzeg 512 rammal nekem ez halál lenne
-
Samus
addikt
Én a böngészősbe néztem be, leástam a láváig, aztán győztem rájönni, hogy a fenébe lehet feljutni (fel lehet, de rengeteg idő), megoldottam, kiléptem...
-
Cucuska2
addikt
én tegnap azzal szenvedtem hogy hajóra szálltam, és elkezdtem agyagot keresni, de nincs elég, szal még majd kell. Meg a halloween update óta kialakultak különböző természeti övek, a házam kontinentális erdőben van, de egy 5-10 perces hajóútra van szavanna, esőerdő, sivatag...
-
Cucuska2
addikt
válasz
westcoastog #8 üzenetére
tolts le javat
Másoknak: ha virágbolti sajnos nem segíthetek, ha meg nem az akkor nem kell mindig beírni a user/pw párost, ha üresen marad akkor is működik. Java még mindig kell. A classickal ha játszotok freebuild szerverre menjetek(mert sok le van korlátozva a hülyegyerekek miatt) a survival multi nekem csak akkor működik ha mindenki operátor.
-
westcoastog
veterán
na most ezt hogy kell játszani? kiírta hogy offline tudjam tolni online kell előtte egyszer, fölmentem a böngészős játékba bohóckodni pár percet, de még mindig nem jó.
-
kmisi99
addikt
Már mindenki a minecraftot tolja?
Csal nekem nem működik egyedül
-
Probber
őstag
válasz
westcoastog #2 üzenetére
Nem! Személygépjárműre!
-
Ice!?
őstag
válasz
westcoastog #2 üzenetére
szilvás buktát mer azt szeretem.
-
De mennyire?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest