Új hozzászólás Aktív témák
-
Karlitosz
tag
Igen, meglepő, hogy sokkal pörgősebb vele, ami külön tetszik, hogy alapból százalékos akku kijelzést használ ami számomra nagyon pozitív, ráadásul rendesen mutatja a merülés állapotát. A gyári böngészővel ez a rom tényleg hasít. Eddig teljesen pozitív benyomások értek. Amit észreveszek, hogy gyorsabban merül, sztem az 1.06os rom lassúsága kapcsolatban lehet azzal hogy az a rom kevésbe meríti az akkut. De jobb ez így inkább merüljön hamarabb de pörögjön. Mivel a wifi az egyik legnagyobb energia zabáló gyanítom, hogy a wifi rovására növelték az akkuidőt. Na de mind1 is ez a rom kíméletlenebb az akkuval de legalább pörög.
Kérdésedre válaszolva, a főképernyőről az a nagy bumszli mappát még én sem tudtam eltüntetni, ötletes lenne csak valahogy engem is zavar. Ha rájövök írok majd.
-
kovee01
tag
Köszönöm, ahogy kérdeztem rátaláltam már, viszont még van pár dolog amit be kell rajta állítanom, csask most dolgozom. Viszont eddig amit láttam belőle nekem nagyon gyors, és tetszik az asztalos megoldás is. Jók az animációi, és egészébe véve egy masszív gép ahogy fogom. Rendeltem hozzá billentyűzetes tokot, a nagy kezem ellenére elég jól boldogulok azzal is így eddig happy vok
Az írás hatására sztem 100ak rendelték ezt a táblát, beszéltem a kintiekkel és írták hogy több 10db rendelés jön hetente az elmúlt 15-20napban. Szerintem ZS3NI vedd fel a jutalékot utána
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- GTA V
- Death Stranding (PC)
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged