- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Táp ventilátor csere
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Úúúúú, de várom már, hogy én is megtudjam rendelni ezt a tabletet
Bár van már egy 5"-os FHD telefonom, de azért tabletről olvasni, netezni, esetleg játszani/filmezni mégiscsak ütősebb.
Egyébként valaki nem gondolkozik Picuntu Linux telepítésen dualboottal? RK SoC-okra portolnak ilyen oprendszert, RK3066-ra van is, RK3188-ra nemsokára lesz normális, sőt állítólag kiadták a kínai barátaink a forráskódot és majd normálisan tudnak portolni is (pl. HW dekódolás). Az érintő valószínűleg nem menne, de itt igazából billentyűzet + egér kombó lenne a nyerő, mintha egy laptop lenne. Lehetne programozni, PHP, MySQL, böngészés is jobb így stb. Bár lehet egy 10"-os FHD Cube tablet már jobb lenne erre a célre. Azért az mégiscsak nagyobb. ( De drágább is)
-
Samott
addikt
Kiveszed az automatikus idofrissitest, atallitod az idozonat es ujra engedelyezed a frissitest.
Mar be is laktam:
Alul a gombokat hogy lehet rendezni? Jol gondolom, hogy ez a Nova launcher beallitasa? A fenti ertesitesi savhoz se ragaszkodnek, jo volt az nekem a jobbalso sarokban... at lehet ezt valahogy allitani?
Lassabban kapcsol be mint az elozo tabletem (tovabb kell nyomni a bekapcsologombot), emiatt volt tegnap ejjel nehany izzaszto pillanatom.
A kepernyo se IPS, de a felbontas karpotol az enyhe fakulasert. Van a csaladban egy masik RK3188-as tabla, de ez sokkal gyorsabbnak erzodik, latszik hogy a CUBE-nal a szofverrel is torodnek rendesen.
-
ZS3NI
őstag
-
tarnagy
aktív tag
Én is a geekbuying-ról rendeltem egy tabletet, azt válaszolták vissza, hogy 3-7 nap, amíg tőlük postára kerül, erről majd értesítenek. Ennek 8 napja... Hogy aztán még a posta mennyi időt vesz igénybe, az külön kérdés. Úgyhogy akinek ilyen gyorsan megjött, az igencsak örülhet...
-
ZS3NI
őstag
(#45) rep3at
(#46) gghrtz
Bírja rendesen, bár nem szoktam megvárni hogy lemerüljön. Max 1-2 órát netezek rajta aztan úgyis lesz jobb dolgom, akkor meg töltőre teszem.
Szerintem ugyanúgy bírná mint filmnézés közben 8-9 órát simán mondok rá. De legközelebb lemérem neked nem fogom tölteni napközben.
(#47) kovee01
Fogalmam nincs, hogy van e fekete, utána kell nézni. Szerintem ez így néz ki jól. Passzol a fehér az aluminiumhoz.
-
ZS3NI
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged