Új hozzászólás Aktív témák
-
Karlitosz
tag
Na, nem akarok elhamarkodottan véleményt nyilvánitani de feltoltam ezt a romot és első indításkor már jött a wow feeling. Ahogy feloldottam a képzárt már egyből éreztem, hogy ez f@sza. Fürgébb lett sokkal wifi pedig sokat javult eddig gyári böngészőben bohóckodtam de mintha duplázták volna a sávszélességemet. 2 hetet azért tesztelek, ez csak első benyomások, de ezek mindenképp pozitívak.
Egyébkent ebben nem lehet wifi adaptert cserelni mint mondjuk egy laptopban? Vagy ez totál integrált?
-
Karlitosz
tag
Geekbuying, és 55eFtbe van így 27% ÁFAval, és bőgök, hogy így leszopattam magam, azt hittem hogy ezek a Cubok f@szányosak. Havernak van egy Cube asszem a 30GT csak 2Mag és 1Gram de simán helybehagyja ezt a fost, én azért bízok benne, hogy itt csak szofvteres gondok vannak.
-
Karlitosz
tag
Értem, csak a tervezőket nem, egy tabi, amit 90%ban netezésre használnak, miért pont a wifi chippen kell spórólni? Most nyomtam egy gyári visszaállítást, aztán tolom fel ezt a rom-ot.
Remélem ez jobb lesz, egyébként naggyából el lennék, de hogy pont a netezés egy fos rajta, sokszor úgy felb@ssza az agyam, hogy legszívesebben összehajtogatnám az egészt, szinte látom magamelőtt hogy pókhálósodik a kijelző és nyugalommal töltene el. -
ZS3NI
őstag
Én is úgy vettem észre, hogy a gyári böngésző a legjobb.
Custom ROMod van amúgy? vagy a gyári stock?
Én ezt nyúzom már egy ideje: http://www.slatedroid.com/topic/91121-tempestu39gt-roms-hybrid1/
-
gghrtz
őstag
Csak 1 nagy hibája van ennek is: Nem lehet bele SIM kártyát rakni.. Pedig nagyon elgondolkoztam rajta. Mert most itt van nekem az 5" FHD telefonom, de azért egy TAB mégiscsak 9", és max vennék hozzá valami olcsó DualSIM-es telefont, és arról osztanám a netet wifin az eszköznek.. Elgondolkodtató...
Új hozzászólás Aktív témák
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Tesla topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest