- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karlitosz
tag
válasz
davesopron #201 üzenetére
Na ez jó hír, én még lusta voltam felrakni.
Egyébként sok felől jókat hallani a 4.4es androidról.
Saját tapsztalat asszonynak nemrég vettem új telót thl t6s azon gyári 4.4 és az is hasít,
jobban mint az én thl w8-am pedig ugyanaz a hardver a kettőbe (majdnem) -
Karlitosz
tag
Sziasztok!
Ígéretes ROM érkezett!
Valós KitKat 4.4 !
Lényeg: Wayteq kiadott egy tabit aminek a hardvere teljesen egyezik a Cube-bal ergo minden driver ua. ezen kicsit még csiszoltak és ez a ROM elérhető ezen az oldalon (oldal alja).
Még én is most húzom le, kíváncsi leszek, az első benyomások mindenki részéről pozitívak.
Itt egy fórum melyen rá lehet akadni a KitKat előtti legjobb ROM-ra is (sztem). -
Karlitosz
tag
Szia!
Igen ez a fórum halott, amikor vásároltam ezt a tabletet nem hittem volna, hogy ilyen kevés magyar felhasználó lesz.
ROM 1:
Amit linkeltél fórumot ott ajánlanak KitKat-ot a tabinkhoz ez a rom:
http://www.arctablet.com/blog/forum/ifive-x-models/rom-fnf-ifive-x2-android-4-4-2-kitkat-custom-rooted-firmware-based-on-v2-0-2-20140219/#p39191
Próbáltad már jó a miénkhez is?ROM 2:
Szintén az arctableten összedobtak egy olyan ROM-ot ami különböző ROMokból van ötvözve.
Mindegyikből kiszedték ami a legjobb és összepakolták egybe. Ezt a romot most húzom lefele, majd kiderül mit tud.
http://www.arctablet.com/blog/forum/crewrktablets-rk3188-entwicklung-customroms-development-croms/request-4-4kk-rom-for-cube-u39gt-iconbit-thor-zx/page-7/#p44446Elnézést a konkrét link bemásolásokért de hiába nyomok a link gombra nem csinál semmit....
-
Karlitosz
tag
Igen, meglepő, hogy sokkal pörgősebb vele, ami külön tetszik, hogy alapból százalékos akku kijelzést használ ami számomra nagyon pozitív, ráadásul rendesen mutatja a merülés állapotát. A gyári böngészővel ez a rom tényleg hasít. Eddig teljesen pozitív benyomások értek. Amit észreveszek, hogy gyorsabban merül, sztem az 1.06os rom lassúsága kapcsolatban lehet azzal hogy az a rom kevésbe meríti az akkut. De jobb ez így inkább merüljön hamarabb de pörögjön. Mivel a wifi az egyik legnagyobb energia zabáló gyanítom, hogy a wifi rovására növelték az akkuidőt. Na de mind1 is ez a rom kíméletlenebb az akkuval de legalább pörög.
Kérdésedre válaszolva, a főképernyőről az a nagy bumszli mappát még én sem tudtam eltüntetni, ötletes lenne csak valahogy engem is zavar. Ha rájövök írok majd.
-
Karlitosz
tag
Na, nem akarok elhamarkodottan véleményt nyilvánitani de feltoltam ezt a romot és első indításkor már jött a wow feeling. Ahogy feloldottam a képzárt már egyből éreztem, hogy ez f@sza. Fürgébb lett sokkal wifi pedig sokat javult eddig gyári böngészőben bohóckodtam de mintha duplázták volna a sávszélességemet. 2 hetet azért tesztelek, ez csak első benyomások, de ezek mindenképp pozitívak.
Egyébkent ebben nem lehet wifi adaptert cserelni mint mondjuk egy laptopban? Vagy ez totál integrált?
-
Karlitosz
tag
Geekbuying, és 55eFtbe van így 27% ÁFAval, és bőgök, hogy így leszopattam magam, azt hittem hogy ezek a Cubok f@szányosak. Havernak van egy Cube asszem a 30GT csak 2Mag és 1Gram de simán helybehagyja ezt a fost, én azért bízok benne, hogy itt csak szofvteres gondok vannak.
-
Karlitosz
tag
Értem, csak a tervezőket nem, egy tabi, amit 90%ban netezésre használnak, miért pont a wifi chippen kell spórólni? Most nyomtam egy gyári visszaállítást, aztán tolom fel ezt a rom-ot.
Remélem ez jobb lesz, egyébként naggyából el lennék, de hogy pont a netezés egy fos rajta, sokszor úgy felb@ssza az agyam, hogy legszívesebben összehajtogatnám az egészt, szinte látom magamelőtt hogy pókhálósodik a kijelző és nyugalommal töltene el. -
Karlitosz
tag
Elég gyenge a fórum, vagy ilyen kevés ember birtokol ilyen tabit?
2 hét tesztelés után elmondhatom, hogy nem valami nagy szám az 1.06os rom sem.Akku:
Egyrészt valahogy hülyén kezeli az akkut vagy olyan mintha nem tudná lekérdezni mennyi van még benne.
Értem ezalatt, hogy sokáig mutat pl 100%ot aztán kb 1 perc leforgása alatt leesik mondjuk 92%ra aztán megint sokáig ott marad, aztán megint hirtelen esik majd 10%ot. Kicsit fura....Sebesség:
Egyébként még most sem vagyok kibékülve a sebességgel, a gyengébb hardwerű telóm sokkal gyorsabb, ugyanúgy 4.2.2 androiddal.Wifi:
Olyan érzésem van mintha szar lenne hozzá a driver. Mintha mindig amikor nethez kell nyúlni újra kell neki csatlakozni, ezt úgy értem, hogy pl van egy link rányomok és pillanat alatt jön a böngésző, de utánna hosszú másodpercekig csak teker teker látom a fehér body-t és nem történik semmi, majd valahogy magához tér és lassan elkezdi betölteni az oldalt. Jelzem, hogy Chrome-t használok, mert a gyári böngésző még lassabb.
Remélem ez csak valami szoftveres gebasz, nem ilyen silány a wifi-je.Konklúzió:
Remélem valamilyen csapat dolgozgat valami penge ROM-on mert nincs valami nagy kínálat és ami van is elég gyenge. Vagy esetleg tudtok ajánlani valami pöpecet? -
Karlitosz
tag
Bevezetés:
Sziasztok 3 napja kaptam kézhez a postától ezt a Cube tabit.
Egyébként megszűnt a vám kánaán, mivel ÁFA-t kellett fizetnem, így van mindennel együtt 55eFtba.
Telefonom: ThL W8 azaz 4*1,2Ghz + 1GB RAM.Lényeg:
Ezt csak azért érdekes, mivel a tabiba elvileg erősebb a proci is és a RAM is dupla annyi.
Mégis egy laggolós lassú retek az egész, a telómhoz képest. Még gyári rom-mal szenvedek, de most szántam el magam, hogy az előző hozzászólásokban tárgyalt 1.06-ost felteszem. Nagyon remélem, hogy csak a stockrom ilyen gyász, mert ha ez így marad, hogy egy sima lap görgetés megfogja a tabit akkor az elég gáz.
Remélem nem a nagy kijelző fogja a hardvert, mert a telómba csak félHD van de olyan fürge mint állat.
Ha tudom akkor nem is választok ilyen nagy felbontású kijelzőt.Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest