- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhonybravo
csendes tag
válasz
coyote66 #158 üzenetére
A pontos hiba okát nem mondta el, szerintem driver probléma, mert sajnos azóta frissítette magát a win és újra nem látja a nagyobb sdhc kártyát. De beszéltem már vele csütörtökön viszem vissza hozzá. Megtalálni a Facebookon tudod Mobilkirály néven, vagy azolcsosag.hu / szervíz menüben.
-
jhonybravo
csendes tag
Meg oldódott az sd kártya olvasó problémám, köszönet érte
Petrovics Attilának
. Ha bármi gondotok van a készülékkel bátran ajánlom, Mobilkirály néven meg találjátok.
-
jhonybravo
csendes tag
heló. megnéztem a típusát: SanDisk DF4064. a SD memoriakártyaosztály vezérlőjét(ahol a sárga felkiáltójel volt) eltávolítottam de semmi. Megpróbálom a linken ami van, de ellőtte tudnád pontosítani ezt a mentést(nem szeretném ha valami nagyobb baj lenne), windows biztonsági mentés elég?
-
jhonybravo
csendes tag
Sziasztok. Az gond, hogy nem tudom milyen olvasó van benne. Egyébként nekem szerintem pont miután frissített win utána nem látja a nagyobb kártyákat. Jó lenne ha valaki tudna segíteni, Tinydealnek próbáltam írni egyelőre még válaszra se méltattak
.
-
jhonybravo
csendes tag
Sziasztok.
Én is rendeltem egy cube iwrk 10 ultimate et billentyűzettel a tinydeal -ről karácsonyra a gyereknek.
De van egy kis problémám vele, a nagyobb sd kártyákat nem ismeri fel a win 10. Az eszközkezelőnél sárga felkiáltó jel van, és a csatlakoztatott eszközöknél illesztő hibát ír.
Kérem aki tud segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mercedes topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest