Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Az se nagy baj; nekem eddig se hiányzott, hogy tévén olvassam a Word doksit, vagy urambocsá` Pp prezentációt.
Nekem még a Netflix sem hiányzik, megelégszem a YouTube-bal. Van azon épp elég full HD tartalom, ráadásul annyi, hogy életem végéig nézhetem, akkor sem érek a végére soha.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
pigster
senior tag
De a saját bőréből nem fog kilépni, alapvetően nem fog mást tudni - nem tudhat -, mint amit a chrome egy tabján meg lehet oldani.
Pedig figyeld meg, hogy fogják majd fejleszteni. Előbb utóbb már tud majd ppt-is, meg doc-ot, meg játszani is lehet rajta.
Már csak pár év, és annyit fog tudni, mint egy tavalyi kínai androidos stick. Akkor majd megint bejelentik, aztán odapirít újra... -
Cathfaern
nagyúr
"Egy ppt-ből ide a bökőt, hogy nem fog senki html5 dokumentumot csinálni. "
Tényleg nem fog... mert a google már évek óta megcsinálta (google docs része a prezentációkészítő, és meg tud nyitni ppt-t)"Namost ez a stick ebből a youtube-ot tudja, meg az alap böngészést."
Ugye ez ami nem igazEladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest