Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Otthoni időjárás-állomás
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
"Egy ppt-ből ide a bökőt, hogy nem fog senki html5 dokumentumot csinálni.
"
Tényleg nem fog... mert a google már évek óta megcsinálta (google docs része a prezentációkészítő, és meg tud nyitni ppt-t)"Namost ez a stick ebből a youtube-ot tudja, meg az alap böngészést."
Ugye ez ami nem igaz -
pigster
senior tag
De a saját bőréből nem fog kilépni, alapvetően nem fog mást tudni - nem tudhat -, mint amit a chrome egy tabján meg lehet oldani.
Pedig figyeld meg, hogy fogják majd fejleszteni. Előbb utóbb már tud majd ppt-is, meg doc-ot, meg játszani is lehet rajta.
Már csak pár év, és annyit fog tudni, mint egy tavalyi kínai androidos stick. Akkor majd megint bejelentik, aztán odapirít újra... -
BonFire
veterán
Az se nagy baj; nekem eddig se hiányzott, hogy tévén olvassam a Word doksit, vagy urambocsá` Pp prezentációt.
Nekem még a Netflix sem hiányzik, megelégszem a YouTube-bal. Van azon épp elég full HD tartalom, ráadásul annyi, hogy életem végéig nézhetem, akkor sem érek a végére soha.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google HDMI portba dugható olcsó eszköze alapvető változásokat hozhat a tévézési szokásokban.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest