- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
musculus
tag
válasz
HUNNIA1920 #120 üzenetére
>>"Ez lehet reklámoktól mentes fizetős, vagy ingyenes, de cserébe célzott, azaz (jó esetben) a nézőt inkább érdeklő reklámokkal megtűzdelt tartalom."<<
"Remélem ezt viccnek szánták"Nem hiszed el, amikor egy reklámszűrő nélküli gépen megnéztem az idokep.hu-t, azt sem tudtam, hova kerültem.
Tamponreklám, mentstruációs fájdalmak, ilyen reklámokkal én a' interneten addig nem találkoztam.
...Igen, most is megnéztem: Tschibo (nem kávézom), biopamut ruha (leszarom), Pantenol reklám (szintén), valami netes játék reklámja (magas ívben), online devizakereskedés (jesszusom, de nem érdekel), + a kiskegyed linkek (no comment). És még bosszant is
Ha az idokep.hu stábja a guglival hirdetne, olyan dolgokat reklámozna, amire napi szinten keresek: számomra érdekes, fontos dolgokat. Ha már egyszer reklám, akkor csak ilyen legyen. ammmen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autószerelők, autószerelés
- Fűnyíró topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest