- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
Az oké, hogy gyorsabb, de eltelt 2 év a snapdragon 6x5 óta, a 820 meg kifutószéria lett gyakorlatilag.
Pusztán a soc teljesítményéből kiindulni elég buta dolog. Nem véletlenül süllyedt ide a tabletes piac, ahova! Sonynak most is van 240 ezres tablete, hatalmas sikereket könyvelhetett el vele.
-
Eugene Roe
őstag
Én amoledet vettem volna, de a párom megkönnyítette a döntést, és el kell ismernem, hogy az ő felhasználó szokásait egy ipad jobban kielégíti, mint egy samsung. Ez dologban főleg! Nekem az idegemre ment, hogy a samsung 10-ből 9* háromszor gyorsabb volt, pl 0,1 sec alatt töltött valamit, egyszer viszont beakadt, és 0,5 secre lassult. Ezzel szemben az ipad 10/10* 0,2 sec alatt nyit meg mindent, ezáltal sokkal fluidabb az egész. Félek az android ezt sosem fogja leküzdeni.
Peace :-D
-
Eugene Roe
őstag
Nem kell gps, a hadver bőven elég, netet kap a telefon wifijéről, de köszönöm, hogy aggódsz. A microsd az probléma lenne, de otthon ituneson lehet hálózatról nyitni filmet, lakáson kívül pedig havonta 2*2 órát vagyunk autóban, amire megfelel 2-3 évad jóbarátok és rém rendes család. Párom eleve csak nezzsorozatokat.hu és plant vs zombiest használ facebook+youtube. Cserébe rögtön jött is ios frissítés.
Ráadásul nézd meg milyen fpsre képes az air játékokban, és utána mondj ítéletet. Felhasználási mód kérdése az egész :-)
-
Eugene Roe
őstag
170 nettó :-D 125 ezres ipad air 2-höz képest amoleden kívül tartalomfogyasztásra nem látom, hogy mi pluszt adhatna. Nem sajnálom, hogy nem vártam rá hónapokat :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest