Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
Én amoledet vettem volna, de a párom megkönnyítette a döntést, és el kell ismernem, hogy az ő felhasználó szokásait egy ipad jobban kielégíti, mint egy samsung. Ez dologban főleg! Nekem az idegemre ment, hogy a samsung 10-ből 9* háromszor gyorsabb volt, pl 0,1 sec alatt töltött valamit, egyszer viszont beakadt, és 0,5 secre lassult. Ezzel szemben az ipad 10/10* 0,2 sec alatt nyit meg mindent, ezáltal sokkal fluidabb az egész. Félek az android ezt sosem fogja leküzdeni.
Peace :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
Üzleti előfizetők hirdetései
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest