- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Az, hogy egy 1650 Ti-ből is csak egy Max-Q változat kerülhetett bele azért sokat elmond a hűtésről. Kíváncsi vagyok, hogy a processzor is milyen hőfokokat ér majd el.
-
Gzolo
senior tag
14" 7400 i7 8.gen
3 hónapja vannak a cégnél, de mindenki visszasírja az i7 2.gen Elitebook gépeket. Kritikán aluli hűtés , úgy süvít, hogy behallatszik a meetingbe...Nem lehet hozzáérni , mert tűzforró mindenhol a fém ház. Borzasztó, hogy ilyen szarokat adnak 600e Ft felett. -
Vajon az MSI miért nélkülözi az AMD megoldását?
-
Kábé annyira, mint bármilyen más területen. Maximum AiO-t láttam eddig MSI-ből cégnél, mostanában már notebookot se, pedig emlékszem, a kétezres évek közepén a SOHO szegmensben azért nyomultak. Speciel nem tudom, ki venne MSI-t üzleti gépből, én még az ASUS-tól is tartanék, pedig nekik volt egy egész pofás sorozatuk 2 éve.
#csakalatitudeazzalmegnemszoptam_eleget
-
gerii
addikt
Az első bekezdésben csak én érzem az ellentmondást?
-
.mf
veterán
"foglalatba illesztett és 64 GB-ig bővíthető LPDDR4X RAM"
Arra kíváncsi leszek, LPDDR4X-ről eddig csak forrasztott formában hallottam, SO-DIMM formában még nem (ez még nem zárja ki, hogy létezik, de LD-DDR4 / DDR4L-t várnék inkább).
Üzleti felhasználóknál nem tudom mennyire tud labdába rúgni a Dell/HP/Lenovo hármas mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Summit néven jön az MSI legújabb notebooksorozata, amely a sokat utazó üzleti felhasználókat célozza a Tiger Lake alapokkal.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opera böngésző
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politikai mémek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest