Új hozzászólás Aktív témák
-
_Voyage_
aktív tag
Nem fordult elő eddig MS részéről, de eddig Apple se csinálta meg. Én arra utaltam, hogy saját profitjának maximalizálása érdekében MS is bármit képes megcsinálni.
Lásd, szarráfizeti a játékgyártókat azért, hogy csak xbox-ra jelenjen meg. Ugyanezt csinálja a Sony is, illetve ezt csinálná az nVIDIA, meg az AMD is, csak nincs annyi pénzük mint a két gigakonszernnek.Sweet Lou 6: Na ezért utálom az Applet. Ne döntse el már helyettem, hogy mit csinálok, és mit használok.
Olvastad, amit írtam? Azt csinál a szoftverével, amit akar, te nem vetted meg, csak használhatod. Ha te flash szarokat akarsz használni, akkor hajrá, ne végy Apple. Én pc-n is letiltom amit tudok, csak youtube van engedélyezve, sok retek szar, ami lassít mindent, pl hogy ne menjünk messzire, aqua reklám a ph-n, lassít, akadozik, mert az adobe nyugodtan el van, ő az, aki szarik az egészre, nem optimalizál, mert neki ez így teljesen jó. Egy-két nagy multi betiltaná a flash támogatást, hogy használják a html 5-öt, mindjárt jobb lenne(nagy multik pl: IE7-8-9, Firefox, Opera, a fanok miatt, youtube, facebook meg a hatalmas játékozó megacégek, amik pl a bitefightot, traviant, stb-t tolják, és annyira tele vannak pénzzel, hogy youtubeon is csak ilyen reklám van, stb), ezek ha elfelejtenék a flasht, akkor nem lenne ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged