- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Major Major #20 üzenetére
Ebbe bele se fért az opera....
-
_Voyage_
aktív tag
Nem fordult elő eddig MS részéről, de eddig Apple se csinálta meg. Én arra utaltam, hogy saját profitjának maximalizálása érdekében MS is bármit képes megcsinálni.
Lásd, szarráfizeti a játékgyártókat azért, hogy csak xbox-ra jelenjen meg. Ugyanezt csinálja a Sony is, illetve ezt csinálná az nVIDIA, meg az AMD is, csak nincs annyi pénzük mint a két gigakonszernnek.Sweet Lou 6: Na ezért utálom az Applet. Ne döntse el már helyettem, hogy mit csinálok, és mit használok.
Olvastad, amit írtam? Azt csinál a szoftverével, amit akar, te nem vetted meg, csak használhatod. Ha te flash szarokat akarsz használni, akkor hajrá, ne végy Apple. Én pc-n is letiltom amit tudok, csak youtube van engedélyezve, sok retek szar, ami lassít mindent, pl hogy ne menjünk messzire, aqua reklám a ph-n, lassít, akadozik, mert az adobe nyugodtan el van, ő az, aki szarik az egészre, nem optimalizál, mert neki ez így teljesen jó. Egy-két nagy multi betiltaná a flash támogatást, hogy használják a html 5-öt, mindjárt jobb lenne(nagy multik pl: IE7-8-9, Firefox, Opera, a fanok miatt, youtube, facebook meg a hatalmas játékozó megacégek, amik pl a bitefightot, traviant, stb-t tolják, és annyira tele vannak pénzzel, hogy youtubeon is csak ilyen reklám van, stb), ezek ha elfelejtenék a flasht, akkor nem lenne ilyen gond.
-
_Voyage_
aktív tag
azért, mert "We are not looking to abuse our loyal users and make them pawns for the sake of trying to hurt another company."
Jajjj, akkora kamu.
Minden cég puszipajtás a színfalak mögött, de a színfalak előtt szembeköpi bárki a másikat. Steve Ballmer számomra pl sokkal visszataszítóbb jelenség, mint Steve Jobs. Mondjuk ő is eléggé frusztrál, de Ballmer... És ha kell, MS is beint bármely másik cégnek, két ököllel, csak azért, hogy nekik jobb legyen, több bevételük legyen.
Apple is ezért csinálja, hogy ne flash játékokkal játsszon a nép iphone-od, ipad-en, hanem a saját app store alkalmazásaikkal, amik bizonyos követelményeknek megfelelnek. Jelen esetben csak bizonyos programozási nyelvekben kell íródjanak, ennyi. -
_Voyage_
aktív tag
kb. olyan, mintha a Microsoft holnap bejelentené
Holnap a fórumban kb te lennél az első, aki tapsikolnál, hogy helyes döntés volt.Amúgy megtehetné, miért is ne? Az ő szoftvere, azt csinál vele, amit akar, ha akar, letilt minden mást, ha neki úgy a jó.
Arról mindig mindenki megfeledkezik, hogy a szoftver, oprendszer, stb, nem olyan, mint egy könyv, hogy ha akarom, összetépem, átírom, felgyújtom, stb, hanem csak egy olyan könyv, amit megkaptam a kiadótól bizonyos összegért bérbe, de az tulajdonképpen az ő könyve. Ha a kiadó kitép belőle 10 oldalt, vagy megtiltja, hogy belefirkáljak, megteheti, elvégre az ő könyve, én csak használhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged