Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sghc_toma

senior tag

válasz vehement69 #110 üzenetére

... de egy flash-objc fordító egyrészt nem fogja tudni azonnal a legfrisebb api-kat, amikkel erőforrást takaríthatnának meg...

szo nincs flash-objc forditorol.. az adobe cucca egy LLVM frontend, ami ActionScript-bol csinal ARM binarist.. termeszetesen nem tudom pontosan, hogyan oldjak meg, de siman el tudom kepzelni, hogy adott esetben gyorsabb is lehet egy ilyen egy objc-ben irt programnal (pl. nincs jelen az objc runtime-bol szarmazo overhead)

... másrészt a szar flashről még szarabb iphone alkalmazásokat lehetne áthozni, felhígulna pillanatok alatt a már így is túltelített AppStore, ráadásul nem minőségi, hanem hulladék programokkal ...

egy flash-rol forditott app is ala lenne vetve az App Store eleg szigoru minosegvizsgalatanak, nem hiszem, hogy a felhigulas valos veszely lenne..

... és az SDK valami iszonyatosan felhasználóbarát ...
    azt leszamitva, hogy az Xcode-ban szaz sor koruli forrasok gorgetese mar akadozott, es zabalta a procit, ezzel egyetertek.. nagyon jol hasznalhato IDE, a GUI dizajner meg talan a legjobb, amit lattam..

• floatr

veterán

válasz vehement69 #110 üzenetére

:) Végülis úgy is fel lehet fogni, hogy megkímélnek téged a válogatás kellemetlenségeitől. :D
    Ugyanezt a célt hivatott szolgálni a felhasználók által szolgáltatott feedback, a ranking. Minél szélesebb bázisa van a platformnak, annál jobban működik a dolog, aki kutakodni akar, az is talál magának megfelelőt, aki meg lusta, az használja a legnépszerűbbet -- ennyi.

Szerk.: amúgy üzleti alapnak eléggé nyögvenyelős az, ahogy egyre jobban szorul a hurok a fejlesztők nyaka körül ezen a platformon. Ha pl van egy üzleti rendszered, amit RIA alapon, nem html(5) felhasználásával készítettek el, akkor azt a büdös életbe nem fogod gyorsan portolni a cég flottájába. Márpedig van ilyen, nem is kevés, és többek közt ez is az oka, amiért egy berryvel nem tud versenyre kelni.

Ez van, nem a telefonnal van a baj, hanem a hozzáállással

Új hozzászólás Aktív témák