Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efbialy
tag
Tudod szerintem az a baj, hogy ha jól értem te Debrecenbe laksz(netezel), én pedig Pesten, és ha minden igaz akkor ugyan digi a szolgáltató mind a kettőnknél, de valahogy még se teljesen ugyan az, tehát szerintem ne keverjük őket össze, külön van egy debreceni digikabel meg külön az ország más területén lévő digikabel, ja és a digikabelt se keverjük össze a digiTv vel mert az is más.
Úgyhogy egy szó mit száz nem ugyan azok.
Ja és ha még sincs igazam akkor elnézést kérek mindenkitől
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest