Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Kösz a linket
Akk 17 szazalek az amd..hat az valamivel jobb de meg igyse túl sok.
Ja igen jatek erdekelne, de nekem föleg az is szempont hogy minel kisebb fogyasztassal minel nagyobb teljesitmeny kapjak.
Ha a kaveriben olyan hd 7770 szintü igp lenne minimum, a jelenlegi max 100w fogyasztassal az bestbuy lenne nekem.
Habár ha az igp-t is befogjak szamitasokra akkor kevesebb egyseg fog foglalkozni az ortodox frafikai feladatokkal es igy ergo egy 7770 szintü igp sokkal gyengebb lehet mint egy dedikalt 7770?
Itt most tekintsünk el a ddr3 vs ddr5 savszelesseg problemaktol, és attol függetlenül erdekelne a kérdés elméleti sikon.[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Nem trollkodni akartam de ahogy emlékszem a piaci reszesedesröl minden evben vannak kimutatasok és cikkek itt prohardveren es ott altalaban az Intel olyan 90 szazalekos részesedéssel áll az élen.
Habar ez persze dinamikusan valtozik de csodat azert 1-2 ev alatt nem erdemes varni.
Egyébként en a steamrollert vartam, hogy erdemes lesz inkabb arra valtani a Phenomrol, de akk ezekszerint az amd kilötte , kár hogy 990Fxes lapot is csak azert vettem meg Jelenlegi Fx szeriara meg nem igen eri meg valtanom amennyivel dragabb, annyival nem jobb.[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Hát erthetö persze hogy az amd az apu-k felé tereli a népet, de akkor sem hinném hogy a fejlesztök szembe mennének az intellel...
Mert hat oké hogy ugyanaz az architektura mint ps/xboxban lesz es nem sokat kell valtozatani a jatekon , de hogy a piac töredékét kitevö apu-k miatt a fejlesztök elfelejtsek a hagyomanyos gepekre törtenö portolást...mese habbal, persze az amd-nek jolenne de a fejlesztő aki latja hogy 100bol 90-95 gép inteles..hát azt hiszem elgondolkodna a dolgokon...hogy kinek eri meg portolni pcre...
Majd akk lesz ennek létjogosultsaga ha az intel is eljut odaig hogy ertelmes Apu-t rak össze..az meg 2-3 ev is lehet akár..dehat annyi kell a software-es környezetnek is hogy beérjen...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7800X3D
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-jegelve epicpwnz
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest