Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jah. Hát az kicsit túlzás, hogy ki lehet törölni vele ezt bevallom, mert azért lesz benne erő. De én ilyen FX8350-et leváltó bikább procira is számítottam még az AMD-tól, sőt még az Excavatortól is, hát ahhoz képest tényleg kitörlés szintű csak.
Az, meg hogy a Pile gyengébb, mint a Deneb azt a tesztekből látom, meg a PH fórumon is ezt mondják. De mint említettem is fentebb ezek a tesztek elég érdekesek. Jelenleg úgy saccolom, hogy ez a Steamroller APU erősebb lesz a Denebnél, de a húzott i5K szintjénél kevesebb. A kettő között, de kicsit az i5 felé hajolva. Most így utólag átgondolva kicsit, meg újra átnézve a kétes teszteket.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A cég többi fejlesztése APU lesz, még a többutas szerverek piacán is.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 5700X OEM
- AMD Ryzen 5 8600G OEM kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-12400 Processor ( IGPU-val ) + ajándék Bending correction frame (Finalcool)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest