- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Sennalacy #45 üzenetére
Én nem emlékszek igérgetésekre, viszont arra igen, hogy a motort mondták DX11-képesnek. És, az is...
Valahol olvastam régebben (MyCrysis fórum?), hogy a konzolos és PC-s DX9-es változat befejezése után ültek neki a DX11-es mód készítésének... gondolom ezt fogja takarni az Extreme beállítás majd, szerintem ez az oka hogy pl. a tesztelláció meg a nagyobb textúrák sincsenek engedélyezve alapba. Majd a DX11-peccs ezeket is unlockolja, sőt, hozza a beigért effekteket...vagy nem, mondjuk én számítok hogy komoly csalódás lesz, mint ugyebár a C1-nél a High vs Very High mód... utóbbi valami ultramaszatolt valami ugye...
(#50) Manbal: Ezek FPS-ek? Nem. TPS-nél messzebről látod a textúrákat pl... -
Mártógyurma
tag
válasz
Sennalacy #45 üzenetére
Osztom a véleményed. Engem is a cégek fogyasztókhoz való hozzáállása szokott kihozni a sodromból.
Igérnek valamit, cserébe kérnek egy összeget. Én kifizetem az összeget, viszont ők nem azt adják amit igértek. ..Erről szól a történet lecsupaszítva.
Mondjuk ált. csak a türelmetleneket tudják megszivatni, akik nem bírnak várni egy hónapot a friss játék megvásárlásával. ...Sajnos nagyon sokan vannak az ilyenek..De legalább amikor picsognak a fórumokon, hitelesebb képet kapsz egy játékról, mintha elolvasnál egy "független" tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest