- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Én teljesen kimaxolva, haverom gépén láttam mindkét játékot... inkább a Crysis 2 fogott meg jobban, nagyon durvanagy külömbség (ég és föld?) van a konzolos és a PC-s között. Pedig sokak szerint port a játék...
AC: Brotherhood-ra is sokan mondják amúgy, hogy konzolport... de vicces módon itt folyton csak a C2 kerül elő. Mondjuk az a vicc, hogy a CryEngine 3 egy motor, és mindegyik platformon párhuzamosan ment a fejlesztés, hála a fejlesztői készletnek... szóval, a játék nem lehet port már ilyen téren se, mindegyiken egyszerre ment.Plusz ti szinte mindennel jobbat kaptatok, és egy nagyobb patch is közeleg (DX11).
A Brotherhood meg annyira nem lett szép szerintem, valamiért az emberek arca annyira nem tetszik nekem... meg maga a játék se, a 2 óta nem volt nagyobb újítás, ezt énmeg inkább egy nagyobb DLC-nek fogom fel. Persze, izlések és szájbaverések... -
BalaNce87
addikt
Az durván kamu, hogy 2x annyira jobban fut mint a 2. része, épp ellenkezőleg (nem is szebb) ez most nem olyan mint crysis 1 és 2 helyzete, mert ott az elsőbe tényleg jobbak a textúrák minőségei, de ezért is fut jobban a 2. Ettől eltekintve szerintem is az egyik legszebb játékok közé tartozik még az első része is, bőven.
deter:
-Megfelelő-e a terméktámogatás?
-Igen (EA játék, így ez nem kérdés) Ez így konkrétan no comment, a többivel egyetértek, bár én hamar félbehagytam, néhol elég codosra sikeredett, amire elég egyszerű ráunni pláne hogy erre még rájön a checkpointos mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Akku:100% Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest